El Reus diu adéu a la Copa CERS 2015 a la tanda de penals

L'Sporting CP es proclama campió de la Copa CERS 2015

26 d'Abril de 2015, per Clàudia Bonet
  • El Reus Deportiu s'ha vist superat a la tanda de penals

Luis Miguel Velasco/ RFEP

• L'Sporting de Portugal s'ha proclamat campió de la Copa CERS

Només s'ha vist un gol en tota la primera meitat. Al minut 3, en una jugada d'atac dels portuguesos, Tiago Santos amb un tir potent ha acabat enviant la bola al fons de la porteria reusenca. La pilota ha rebotat al pal i després a l'esquena del porter Molina fins a colar-se al fons de la xarxa. Amb el 0 a 1, els roig-i-negres han continuat pressionant la porteria rival i iniciant jugades d'atac, però s'han trobat amb un Girao impecable, que ha refusat tots els tirs que han anat entre els tres pals. Ni els llançaments potents de Marc Coy, ni els intents de Platero i Costa, han aconseguit batre el porter portuguès.

Tot i el domini en el joc, els d'Alejandro Domínguez no han pogut evitar arribar al descans amb el marcador en contra. Els portuguesos, han intentat crear perill a la porteria de Molina amb les pilotes recuperades, però la pressió a la porteria reusenca ha estat escassa. Un gol desafortunat i unes intervencions impecables de Girao han castigat  als roig-i-negres.

A l'inici del segon temps, el tarannà del partit ha estat el mateix. Els jugadors d'Alejandro Domínguez controlant el joc i creant jugades d'atac, però sense aconseguir culminar les jugades. No ha estat fins al minut 36, quan Marc Coy amb un tir llunyà i potent, marca de la casa, ha fet pujar l'empat a l'electrònic. Amb l'1 a 1, els reusencs han tingut una altra oportunitat amb la desena falta dels portuguesos, però Girao, una vegada més, ha aturat el tir de Coy.

Els roig-i-negres han insistit en atac i ha arribat la recompensa. Marc Coy ha etzibat un tir potent i Xavi Costa n'ha aprofitat l'assistència per enviar la bola al fons de la porteria de Girao, al minut 41. L'avantatge dels reusencs ha durat poc temps. Instants més tard, després d'un error defensiu de Marc Coy, que ha deixat sol Joao Pinto davant de Molina, aquest ha superat el porter reusenc tot establint el 2 a 2 a l'electrònic. Amb l'empat, s'ha arribat al final del segon temps i per tant, a la pròrroga. A més, els roig-i-negres amb el desavantatge de sumar nou faltes, i per tant, estant només a  una de la directa.

En la primera meitat de la pròrroga, els reusencs han tingut una ocasió clara amb un ràpid contraatac de Costa, però el porter Girao, impecable al llarg de tot el partit, ha aturat la bola. Els roig-i-negres han aguantat les dues parts sense cometre cap falta i  els jugadors de l'Sporting han fet  la catorzena en el segon temps, però sense gol d'or s'ha arribat al final, i per tant, a la tanda de penals.

Els portuguesos han transformat dos penals de la mà de Poka i Nicolás Fernández i  pels reusencs, només Joan Salvat n'ha aconseguit marcar un. Per tant, l'Sporting CP s'ha proclamat així, campió de la Copa CERS 2015. La segona CERS de la seva història.

Reus Deportiu: Roger Molina, Xavi Rubio, Xavi Costa, Matías Platero i Marc Coy -cinc inicial-. Joan Salvat i Marc Ollé.

Sporting: Girao, Figueira, Moreira, Santos i Pinto -cinc inicial-. Poka i Fernández.

Àrbitres: Arnaud Esoli i Xavier Bleuzen.