Dimarts, 03 de Setembre de 2024

Un nen de cinc anys, ferit greu en caure-li la branca d'un arbre a l'escola Maria Cortina

El fort vent que bufava aquest divendres ha estat la causa de l'accident

15 de Maig de 2015, per Redaccio
  • Els fets s'han produït al pati de l'escola Maria Cristina, de Reus

    Josep Gallofré

Un nen de 5 anys ha resultat ferit greu, aquest divendres, 15 de maig, al pati de l'escola Maria Cortina de Reus, com a conseqüència de la caiguda de la branca d'un arbre, a causa del fort vent. Segons informa la Guàrdia Urbana, el nen ferit ha estat traslladat en ambulància a l'Hospital de Joan XXIII de Tarragona, després que els serveis d'emergència el poguessin estabilitzar. Posteriorement, s'ha traslladat a l'infan ferit a l'Hospital Vall d'Hebron. Agents de la policia científica dels Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació.

Agents de la Guàrdia Urbana, el Servei d'Emergències Mèdiques i els Bombers de la Genelaritat també s'han personat en el lloc dels fets. Els bombers han revisat els arbres que envolten l'escola, amb l'objectiu de descartar que hi puguin haver més caigudes de branques.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, juntament amb la regidora d’Ensenyament i Política Lingüística, Dolors Sardà, i el regidor de Via Pública i Medi Ambient, Hipòlit Monseny, s’han desplaçat a l’escola per interessar-se personalment per l’estat del nen i per posar a disposició de la comunitat educativa del centre els serveis municipals que puguin requerir.

Activada l'alerta per fort vent

Protecció Civil ha activat la prealerta del pla Procicat davant les fortes ventades que afectaran durant aquest divendres i dissabte als extremes nord i sud de Catalunya. Segons el Servei Meteorològic, es podran registrar ratxes superiors als 90 km/h. Aquest divendres, el vent intens afectarà les comarques del nord, especialment l'Alt Empordà, i també les comarques de Terres de l'Ebre, el Priorat i el Baix Camp, mentre que aquest dissabte les comarques més afectades seran l'Alt Empordà, el Pla de l'Estany i Gironès.

 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics