Ferran Adrià va rebre el passat dilluns 8 de juny el 19è Premi Gran Gresol, un guardó que li va entregar la Fundació Gresol com a reconeixement a la seva llarga i brillant trajectòria. L'acte d'entrega del distintiu es va fer al restaurant Espai Kru de Barcelona durant el transcurs d'un àpat previ al sopar.
La vetllada va comptar amb més de quaranta integrants de la Fundació Gresol, entre els que hi figuraven una àmplia representació de la Tribuna Gresol, els quals van poder compartir taula amb el xef.
Ferran Adrià, nombrat millor cuiner del món en nombroses ocasions, va parlar als membres de la Fundació Gresol del 'Bullifoundation', un projecte innovador que està duent a terme, del qual va explicar la filosofia que segueix, quines feines s'hi estan desenvolupant i el punt en el que es troba en aquests moments.
El 'Bullifoundation' és un projecte que consta de dos elements. Per una banda, trobem el 'BulliLab', un espai situat a Barcelona on un equip de setanta persones treballa en diversos projectes sota el paraigua de Sapiens. Per altra banda, també hi ha el 'Bulli1846', situat a cala Montjoi, que es posarà en marxa a finals de 2016. En aquest espai es tractarà la creativitat aplicada a la gastronomia, en la que hi treballarà un equip de vint persones durant sis mesos l'any.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics