Dilluns, 09 de Setembre de 2024

El Festival BBVA de Cinema de Muntanya arriba a Reus

Les projeccions tindran lloc el 19 de juny, a les 8 del vespre, al Centre Cívic Llevant, als Horts de Miró

19 de Juny de 2015, per Redacció
  • 'Mission Antarctic' és la història d'uns snowboarders que se'n van a l'Antàrtida

     

El Festival BBVA de Cinema de Muntanya duplica enguany el seu nombre total de projeccions, les quals arribaran a vint poblacions catalanes, entre les que hi trobem Reus. En el cicle es projectaran alguns dels films premiats en l’anterior edició, el 32è Festival BBVA de Cinema de Muntanya 2014. 

Gràcies a la col·laboració de l’Agrupació Excursionista Catalunya de Reus, la ciutat acollirà el divendres, 19 de juny, al Centre Cívic Llevant, a les 8 del vespre, la propera projecció del cicle. En aquest acte els assistents podran veure les pel·lícules 'Mission Antarctic' i 'Guides & Cie', mereixedores del premi GrandValira a la millor pel·lícula d’Esports de Muntanya 2014 i el premi FEEC a la millor fotografia 2014 respectivament

Amb l’objectiu de donar a conèixer aquest esdeveniment a diverses poblacions de Catalunya i transmetre l’estima i el respecte per la muntanya, el festival també arribarà als municipis de Girona, Solsona, Mollet, Vilafranca del Penedès, Olot, Mataró, Valls, Cervera, Granollers, Avinyó, Manresa, Sabadell, Igualada, Terrassa, Barcelona, Manresa, Lleida, Balaguer Castellar del Vallès, Sabadell i Sant Just Desvern. El director del Festival, Joan Salarich, serà l’encarregat de presentar les pel·lícules a cada ciutat.

El Cicle BBVA de Cinema de Muntanya, organitzat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el BBVA en col·laboració amb els Centres Excursionistes de Catalunya i la Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, posa en competició des del 1982 les millors pel·lícules a nivell mundial sobre la muntanya i la natura de forma anual. A més, aplega importants especialistes del gènere a Torelló i compta amb milers d’espectadors cada any. 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics