Divendres, 04 d'Octubre de 2024

NW La Revista de Reus entrevista l’educadora Cèlia Palacín

El número 40 de la revista surt a la venda, aquest dimecres, 15 de juliol

15 de Juliol de 2015, per Redacció
  • Número 40 de NW La Revista de Reus

    NW La Revista de Reus

La publicació NW La Revista de Reus ha tret aquest mes de juliol un nou número, el 40è des dels seus inicis el 2012. En aquesta edició destaca l’entrevista a Cèlia Palacín, una educadora reusenca que regenta el Centre Català de Solidaritat (CECAS) des de fa tres anys i que parla sobre la importància de posar fre a l’addicció i exclusió social.

També hi consten altres continguts com els reportatges ‘Temps de viatjar’, que explica alguns dels viatges més destacats d'alguns reusencs, ‘Ciutat de granges’, un repàs a la indústria avícola de la ciutat de Reus i ‘Record de Miquel Escudero’, que posa de relleu la figura del poeta reusenc.

Per una banda, hi apareixen les seccions habituals dels redactors Albert Arnavat, amb ‘Imatges de la ciutat inexistent’; Josep Baiges, amb ‘...És el món’; Cori Sebastià, amb ‘Fora de càmera’ i Toni Orensanz amb ‘Va bola’. Per altra banda, NW també ofereix seccions d’opinió com la Carta del director, aquest cop amb l’article ‘Minories’ de Francesc Domènech.

En l’apartat d’empreses, Domènech analitza la trajectòria de Viajes para ti, empresa que gestiona desenes de milers de reserves de viatge des de l’edifici del Tecnoparc. Finalment, la revista repassa dues excursions: una a peu fins a Prades i l’altra en bici pel Delta de l’Ebre.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges