Dilluns, 14 d'Octubre de 2024

Cambrils col·labora en una campanya per la neteja de les platges de la demarcació de Tarragona

El Campió Mundial de Natació, David Meca, farà arribar el missatge als banyistes de la Platja Llarga

23 de Juliol de 2015, per Redacció
  • Aquesta activitat es realitzarà de forma simultània a dotze platges de la demarcació de Tarragona

    Cedida

L’entitat sense ànim de lucre 'Paisaje Limpio', constituïda per a l’educació sobre el reciclatge i la reducció d’abocaments incontrolats, realitza aquest cap de setmana la campanya 'Per unes platges netes', que té el propòsit de conscienciar a la població sobre la necessitat de mantenir netes les platges a la demarcació de Tarragona. Les cales de la Llosa i Vilafortuny han estat les escollides a Cambrils.

L’acte principal tindrà lloc a la Platja Llarga, on el Campió Mundial de Natació i defensor d’un mar lliure de residus, David Meca, apadrinarà la campanya i farà arribar el missatge als banyistes.

Dos monitors recorreran la platja repartint motxilles i cendrers per guardar els residus generats i reciclar-los. Aquest dissabte dia 25, des de les 10 del matí a les 2 del migdia, l’equip de monitors estarà a la platja de Vilafortuny, i el dia següent, amb el mateix horari, a la Llosa. A banda de regalar motxilles i cendrers, els monitors duran a terme una tasca de conscienciació als banyistes.   

Aquesta activitat es realitzarà de forma simultània a dotze platges de la demarcació de Tarragona, entre les quals es troben la de Torredembarra, Vila-Seca, El Vendrell, Salou i Calafell.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges