Diumenge, 14 de Juliol de 2024

La Diputació destina 449.000 euros per lluitar contra les plagues al Camp i l'Ebre

El mosquit tigre o la mosca negra són algunes de les espècies invasores contra les que lluitaran les poblacions, entre elles Reus

12 d'Agost de 2015, per Redacció
  • Reus combat la plaga del mosquit tigre

     

La Diputació ha atorgat a 140 ajuntaments del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre un any més l'ajut econòmic dirigit a lluitar contra diferents tipus de plagues o espècies invasores que s'hagin detectat en els diversos municipis. Algunes de les plagues que combatran les poblacions tarragonines son les paneroles, les paparres i la processonària del pi, així com també rosegadors, coloms i altres animals peridomèstics. Bona part dels municipis, entre els que es troba Reus, que rebrà 1.500 euros, utilitzaran aquesta ajuda per lluitar contra el mosquit tigre o la mosca negra.

El nombre total de diners que ha aportat la Diputació per a la causa és de 449.915,15 euros, els quals s'han repartit entre els municipis que han sol·licitat aquesta ajuda per tal de combatre les plagues existents als seus municipis i disminuir-ne els seus efectes. La Diputació ha donat les ajudes en funció del pressupost elegible que va presentar cada ajuntament i el número total d'habitants de cada població.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges