Dimecres, 24 de Juliol de 2024

'Les hores d'estiu a Cal Compte' tanca el cicle de tastos estacionals de Torroja del Priorat

Es van poder tastar diversos vins blancs dels Cellers Família Nin-Ortiz de Porrera i Mas d'en Gil de Bellmunt del Priorat

24 d'Agost de 2015, per Redacció
  • Cal Compte ha acollit un cicle de tastos estacionals

    Cedida

El cicle de tastos estacionals 'Les hores i les estacions', organitzat per Cal Compte, a Torroja del Priorat, va finalitzar el passat divendres, 21 d'agost, amb 'Les hores d'estiu a Cal Compte', un tast de vins blancs dels Cellers Família Nin-Ortiz de Porrera i Mas d'en Gil de Bellmunt del Priorat.

El responsable del blog Devinis, Joan Gómez Pallarès, va ser l'encarregat de conduir l'acte, en què les enòlogues Ester Nin i Marta Rovira van fer la presentació de diversos vins blancs creats en els seus respectius cellers. Els tast de vins es va acompanyar de la lectura de textos clàssics sobre l'estiu, la música i històries sobre els vins.

A més d'aquest últim esdeveniment, el cicle de tastos estacionals 'Les hores i les estacions' ha comptat amb 'Les hores d'hivern', protagonitzades pels vins de René Babier, ‘Les hores de tardor’, amb Josep Lluís Pérez i ‘Les hores de primavera’ amb Sara Pérez, René Barbier Meyer i Dominique Huber.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges