Divendres, 30 d'Agost de 2024

Matías Alonso (C's): 'Som l'única alternativa real a l'independentisme'

17 de Setembre de 2015, per Gerard Gort
  • Matías Alonso, als estudis de LANOVA Ràdio

    Gerard Gort

El secretari general de Ciutadans i cap de llista de la formació a la demarcació de Tarragona, Matías Alonso, ha defensat, aquest dijous, a LANOVA Ràdio el seu partit com la veritable i única alternativa a l'independentisme: "No n'hi ha d'altra d'alternativa ; i això és fruit del treball que hem fet per desmarcar-nos del marc mental que ha volgut imposar el separatisme en els últims temps". 

Sobre les expectatives de Ciutadans diu que "aspirem a tenir un nou govern de la Generalitat per una nova Catalunya, això no vol dir que ho vulguem fer tot des de zero; sinó que cal refer la manera de treballar des de les institucions; hi ha massa vicis de la vella política instal·lats i calen canvis profunds". I assegura que "hem sortit al camp a guanyar el partit. Potser no som la llista més votada però sí que serem el partit amb més escons perquè la llista de Junts pel Sí és molt heterogènia i hi trobem gent de diferents partits i, fins i tot, d'associacions".

Matías Alonso també ha parlat a LANOVA de qüestions territorials i ha exposat les propostes de Ciutadans per solucionar la sinistralitat a la N-340; per millorar la gestió del Port de Tarragona i l'Aeroport de Reus i generar ocupació; així com el posicionament del partit sobre projectes com BCN World i Tarragona 2017.

També s'ha referit, entre d'altres coses, a la denúncia del grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Tarragona, que ha alertat de presumptes irregularitats a l'EMT. Així mateix ha anunciat que el míting central de campanya a la demarcació de Tarragona es farà aquest dissabte a l'Amfiteatre amb la presència del líder de la formació, Albert Rivera, i la presidenciable, Inés Arrimadas.

Poden escoltar l'entrevista íntegra aquí:

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics