Divendres, 06 de Setembre de 2024

Les botigues de Zara, Pull&Bear i Bershka del centre tancaran per anar a La Fira

Stradivarius, Oysho, Massimo Duti i Mango mantindran dos establiments a la ciutat

20 d'Octubre de 2015, per Redacció
  • Botiga de Zara al Raval de Jesús que desapareixerà en les properes setmanes

    Marc Busquets

Els botiguers del nucli de la ciutat veuran com es perden algunes de les botigues més emblemàtiques de les grans franquícies. Segons han confirmat fonts del grup Inditex i ha avançat el Diari Més, els establiments de Zara, Pull&Bear i Bershka tancaran en les properes setmanes al centre de Reus, per tal d'instal·lar-se al nou centre comercial La Fira, que Metrovacesa obre el proper 6 de novembre. La decisió de la companyia es deu a la política de l'empresa d'apostar per botigues més grans.

Fonts de la companyia han explicat que en realitat no deixaran d'estar al centre de Reus, per la proximitat del parc de Sant Jordi amb el cor comercial de la ciutat, i que els establiments tancaran al llarg del novembre. No obstant, els petits botiguers es poden veure perjudicats davant la gran quantitat de persones que atreuen aquestes marques i que després poden ser possibles clients. La botiga de Zara és la més antiga de les tres, està situada al Raval de Jesús i porta més de vint-i-cinc anys oberta. Pel que fa al Bershka i Pull&Bear es troben al carrer de Monterols.

Altres marques es mantenen

El Grup Inditex també compta amb d'altres establiments al centre, com són Stradivarius (Raval de Santa Anna), Oysho (carrer de les Galanes) i Massimo Dutti (carrer Llovera). En aquest cas, els mantindrà oberts. De la mateixa manera, Mango tindrà simultàniament les dues botigues.

A la vegada, també cal dir que Inditex apostarà per obrir una nova línia de negocia a Reus, com és Zara Home i que el nou centre comercial oferirà com a novetat l'H&M i Cortefiel.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Angel  20 d'Octubre de 2015

Que se aclaren

Primero no querían que las grandes franquicias se instalaran, por el temor a las perdidas, ahora no quieren que se vayan....seguimos con los miedos a lo que hacen los demás.