Dissabte, 19 d'Octubre de 2024

El CF Reus prioritza als abonats per les entrades del partit contra l'Atlético de Madrid

26 d'Octubre de 2015, per Josep Gallofré
  • Ferran Pujol i Xavier Llastarri, amb el cartell del preu de les entrades

    Josep Gallofré

El CF Reus ha anunciat aquest dilluns els preus de les entrades per al partit d'anada de l'eliminatòria dels setzens de final de la Copa del Rei contra l'Atlético de Madrid. El conjunt roig-i-negre ha volgut donar facilitats als abonats i ha establert un preu de 20 euros a la zona de lateral, 30 a la tribuna baixa i 40 a la tribuna alta. El cost de les entrades per a les persones no abonades serà de 40, 60 i 80 euros, respectivament.

Des d'aquest dimecres i fins diumenge, després del partit contra el Barça B, els abonats podran adquirir dues entrades, una a un cost reduït i l'altra a un preu normal. Es podran comprar a les taquilles del club, que estaran obertes de 10 del matí a 2 del migdia, i de 4 a 8 de la tarda, de dimecres a dissabte, i de 4 a 8 de la tarda el diumenge.

Posteriorment, durant el 2 i 3 de novembre es gestionaran les reserves i el dia 4, les entrades sortiran a la venda per al públic en general. En aquest sentit, el club ha anunciat que qualsevol persona es podrà fer sòcia durant aquests pròxims dies i així aconseguir les entrades amb el preu rebaixat.

El gerent del CF Reus, Ferran Pujol, ha explicat que la intenció era "premiar l'abonat, i no hem establert una política de preus alts". En la mateixa línia s'ha manifestat el president roig-i-negre, Xavier Llastarri: "L'abonat és el gran sacrificat, i volem que gaudeixin d'un partit d'aquestes dimensions, hem fet el que considerem que es mereixen".

Possibles grades supletòries

Tant Llastarri com Pujol han anunciat que estan parlant amb Reus Esport i Lleure pels accessos al camp el dia del partit. Des del club i l'Ajuntament també es contempla la possibilitat d'incloure unes grades supletòries. "Això ens donaria més vida", ha expressat el president del CF Reus. Tot i això, encara resta pendent una reunió per debatre el tema. Així mateix, el Reus sí que destina un espai del gol nord als jugadors del futbol base, als pares, i a les plantilles del Morell i el FC Cambrils.

Possible arribada d'aficionats del Frente Atlético

L'Atlético de Madrid no estarà sol a la capital del Baix Camp. Fonts del club han afirmat que vindran prop de 50 persones des del Frente Atlético, la principal penya de l'equip, des de Barcelona. Aquest fet obligarà al CF Reus a adaptar una zona del camp pels aficionats contraris, així com augmentar les mesures de seguretat.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges