Dimecres, 07 d'Agost de 2024

Joan Pera obrirà la temporada de tardor del TAS de Salou

La comèdia amb els Morancos, l’humor de Carles Latre, la música de Blaumut o el violinista libanès Ara Malikian, plats forts de la progrmació

28 d'Octubre de 2015, per Infocamp.cat
  • L'actor Joan Pera va presentar 'Fer riure és un art', el 18 d'octubre, al Convent de les Arts d'Alcover

    Cedida

La nova temporada del Teatre Auditori Salou (TAS) arrencarà el proper divendres 20 de novembre amb el monòleg de l’actor Joan Pera ‘Fer riure és un art’, on repassa la seva trajectòria amb anècdotes i vivències que provocaran el somriure. La regidora de Cultura i Festes de Salou, M. José Rodríguez, explica que els objectius de la programació d’enguany és “mantenir el nivell artístic al territori i arribar a tots els públics amb una diversitat de gèneres”. La regidora també assegura que es pretén facilitar l’accés al TAS d’un públic heterogeni, apropar nous espectadors a altres propostes i donar cabuda a propostes artístiques locals”.

En aquesta programació es potenciarà l’humor ja que es darrers anys s’ha establert “com el gènere més mobilitzador de públic, sobretot entre els joves, el segment més difícil d’apropar el teatre”. El dia 19 de març es podrà veure ‘In Live’ de Carlos Latre, que farà un repàs de les millors imitacions de l’humorista tarragoní. El 2 d’abril, Los Morancos presentaran la comèdia ‘Antónimos’, que explicaran, a través de la pròpia relació de germans, com es combinen els vincles entre persones aparentment molt diverses. A les Sessions golfes, destaquen els espectacles ‘Tributo a Pepe Rubianes’, el 17 de març, l’humorista Andrés Torres amb ‘Diario de un cuarentón’, el 7 d’abril, i l’espectacle ‘Reeugenio. Reubicando el genio’, el 5 de maig, amb Toni Climent, conegut per ser el millor imitador de l’humorista Eugeni.

Pel que fa les propostes musicals, el 26 de novembre, actuarà el violinista libanès Ara Malikian, nominat pels Latin Gramys al millor vídeo musical, que presentarà un repertori que incorpora des de peces de Bach a la música del grup Radiohead. El 30 d’abril, arribarà ‘Gisela y el libro mágico’, amb un repàs a les cançons més famoses de Disney que protagonitzarà la cantant Gisela. El 14 de maig, el grup de pop-folk català Blaumut presentarà el nou disc ‘El primer arbre del bosc’. La programació del mes de maig se centrarà en les Jornades de Cant Coral, on diverses formacions de cor de Salou exposaran els seus concerts.

El teatre també tindrà espai amb obres com ‘Pels, pels’, que es podrà veure dissabte 12 de desembre, amb un repartiment encapçalat per Àlex Casanovas i Mercè Comes. El TAS també oferirà propostes pel públic infantil, com ara ‘Les Supertietes’, d’Empar Moliner i de teatre amateur.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges