Divendres, 19 de Juliol de 2024

El Bartrina opta al premi al teatre amb la millor programació musical de Catalunya

L'equipament reusenc ha estat nominat als Premis ARC, concedits per l’Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC)

11 de Novembre de 2015, per Redacció
  • El Bartrina ha estat nominat als Premis Arc 2015 per la seva programació musical

    Reusdigital

El Teatre Bartrina de Reus ha estat nominat als Premis ARC, que atorga l'Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC), en la categoria de millor programació musical de teatre o auditori. Els premis, que enguany arriben a la seva 13a edició, seran lliurats en una gala a la Sala Barts de Barcelona el proper 14 de desembre. Des d'aquest dimecres fins al proper 27 de novembre, la vuitantena d’empreses que adherides a ARC podran votar per escollir els guanyadors de les diferents categories dels premis.

El teatre reusenc competirà amb l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles, l'Atlàntida de Vic i l'Auditori, de Barcelona, per endur-se el premi. D'altra banda, la Sala Zero de Tarragona també ha rebut una nominació als Premis Arc en la categoria de millor programació de sala de concerts de Catalunya, en què també s'ha distingit, entre d'altres, la sala Razzmatazz de Barcelona i la Salamandra, de l'Hospitalet de Llobregat.

Els Premis Arc inclouen fins a 17 categories que reconeixen la trajectòria musical de grups i artistes en gira, la millor banda de versions o tributs, el millor conjunt adreçat al públic infantil i l'artista revelació de l'any, entre d'altres. Podeu consultar totes les nominacions dels Premis Arc 2015 en aquest enllaç.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges