Dimecres, 24 de Juliol de 2024

El Reus s’estrena a la Copa de la CERS

Els reusencs disputen l’anada dels vuitens de final a la pista de l’HC Turquel (Portugal)

12 de Desembre de 2015, per Clàudia Bonet
  • El jugadors del Reus Deportiu s'han desplaçat a Portugal per jugar la CERS

    Reusdigital.cat

El Reus Deportiu debuta a la Copa de la CERS 2015-16 i ho farà a la pista de l’HC Turquel, avui a les 22 h. Els jugadors d’Enrico Mariotti van viatjar dijous a Portugal i divendres ja van realitzar un entrenament a la pista dels portuguesos. El partit correspon a l’anada dels vuitens de final.

Els roig-i-negres s’estrenen a la Copa de la CERS, en la competició on la temporada anterior van estar a punt d’aixecar el títol en la final disputada contra l’Sporting de Portugal. Els portuguesos van acabar imposant-se per 4 gols a 3 i van deixar els reusencs a les portes de la gesta. En l’actual edició de la CERS, els reusencs s’inicien directament als vuitens de final, en canvi, l’HC Turquel ja ha disputat l’eliminatòria prèvia.

Els portuguesos van eliminar al Wolfurt d’Àustria en la ronda anterior. A l’anada van sentenciar amb una golejada per 0 a 12, i en la tornada van imposar-se 8 a 3. Pel que fa a la lliga domèstica del seu país, es troben a la part baixa de la classificació, ocupant l’onzena posició, amb 7 punts. Sumen un total de dues victòries, un empat i set derrotes.

Per la seva banda, els reusencs arriben a la cita europea, ocupant la quarta posició a l’OK Lliga i amb una distància de quatre punts respecte al cinquè classificat. Els roig-i-negres, tot i haver viscut un inici irregular, es mantenen ferms en la lluita per consolidar-se en la quarta plaça. Els d’Enrico Mariotti afronten la competició europea amb l’objectiu de lluitar pel títol que en la temporada anterior se’ls hi va escapar en l’últim pas.

L’encontre entre l’HC Turquel i el Reus Deportiu es disputarà a les 22 hores, una hora menys (21:00) en horari portuguès. El partit estarà dirigit pels col·legiats italians Barbarisi  i Corponi.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges