Dimecres, 28 d'Agost de 2024

El Reus s'enfronta al Vendrell en una jornada decisiva

La quinzena jornada de l'OK Lliga, l'última de la primera volta, es jugarà amb horari unificat a les 20:00h

23 de Gener de 2016, per Clàudia Bonet
  • El Reus Deportiu es juga ser cap de sèrie a la Copa del Rei d'Hoquei Patins

    Cedida

El Reus Deportiu lluita per la quarta posició, juntament amb el Noia, el Caldes, el Voltregà, el Lleida i el Vendrell. Ser o no ser caps de sèrie a la Copa del Rei no depèn d'ells mateixos,  tot i que ja tenen la classificació assegurada com a amfitrions. Després de quatre derrotes  consecutives a l'OK Lliga, els d'Enrico Mariotti buscaran reconduir l'equip i deixar enrere la irregularitat de les últimes jornades. El rival però, no els hi posarà gens fàcil.

El Vendrell arriba a l'última jornada de la primera volta amb la classificació per a la Copa del Rei en joc. Els vendrellencs depenen d'ells mateixos per assegurar-se el lloc, però necessiten sumar els tres punts. En aquesta primera volta, el conjunt que entrena Xavier Nicolàs, s'ha mostrat irregular i arriba a la quinzena jornada ocupant la novena posició amb un total de 5 victòries, 4 empats i 5 derrotes. Pel que fa a la competició europea, el passat cap de setmana van classificar-se per als quarts de final de la Lliga Europea. Per tant, com la resta d'enfrontaments d'aquesta jornada unificada, es preveu un partit intens. Un derbi on els dos equips necessiten la victòria per aconseguir el seu objectiu.

El FCBarcelona, el Vic, el Liceo i el Reus ja tenen la classificació assegurada, però fins a set equips lluitaran per les quatre places que encara no tenen amo. Així doncs, els resultats de la quinzena jornada de l'OK Lliga dictaran els vuit equips que a finals del mes de febrer s'enfrontaran a Reus per aconseguir aixecar el primer títol de la temporada.

Els jugadors d'Enrico Mariotti visiten la pista del CE Vendrell en l'última jornada de la primera volta de l'OK Lliga. Un partit decisiu per intentar classificar-se com a caps de sèrie per a la  Copa del Rei que es disputarà a Reus a finals de febrer, tot i que no depenen d'ells mateixos. Els reusencs arriben a l'encontre, després de superar l'eliminatòria contra el Turquel i classificar-se pels quarts de final de la Copa de la CERS.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics