Dimecres, 31 de Juliol de 2024

Diumenge segueix el Carnaval de Reus amb la Rua matinal i la batalla del confeti

07 de Febrer de 2016, per Redacció
  • Imatge d'arxiu de la Batalla del Confeti

    Reusdigital.cat

Després de la gresca a la rua de lluïment, aquest diumenge, 7 de febrer, els ganxets hauran de superar la ressaca per seguir amb la festa, amb la Rua matinal. La plantada de carrosses tindrà lloc a les 10 i 35 minuts del matí, a l’avinguda de la Salle. A tres quarts de 12, i ja ben preparades, les colles sortiran amb les seves disfresses per iniciar la Rua matinal, que passarà per la plaça de la Pastoreta, el carrer de Misericòrdia, el raval de Robuster, el raval de Sant Pere, el raval del Pallol, la plaça de Catalunya, el carrer Dr. Robert, la plaça llibertat, la plaça del Pintor Fortuny, l’avinguda de Prat de la Riba, el passeig Sunyer, la plaça del Nen de les Oques i acabarà a la plaça davant de la Biblioteca Central.

A la 1 i 5 minuts del migdia, la mateixa plaça recuperarà el Ball Vermut, de la mà de l’orquestra Banda Sonora, i a càrrec de la Colla Els Trepa Bimbirimboies. Al mateix lloc també es farà el tradicional dinar de colles carnavalesques.

De les 6 i 5 minuts i fins a les 8 i 5 minuts del vespre, tindrà lloc la batalla de confeti al passeig Mata, acompanyats de les restes o del que quedi de S.M. El Rei Carnestoltes Indiana Mas (LVI) i la seva Concubina. Finalment, els reusencs que encara reuneixin forces, a les 8 i 5 minuts del vespre, podran anar a la Palma per gaudir del Ball de Vespre, amb una sessió de diversos discjòqueis, a càrrec de la Colla els Pirats.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges