Dissabte, 07 de Setembre de 2024

El jutge del cas Traiber investiga la relació entre una pròtesi i la mort d'un reusenc

La família de l'home ha demanat un informe forense al jutjat

25 de Febrer de 2016, per Redacció
  • El jutge del cas Innova, Diego Álvarez de Juan

    Judit Fernàndez/ El Punt Avui

El magistrat d'Innova, Diego Álvarez de Juan, investiga si la mort per insuficiència cardíaca d'un reusenc, de 61 anys, està relacionada amb la implantació d'una protèsi suposadament defectuosa de Traiber. Segons avança el Diari de Tarragona, la família ha demanat un informe forense al jutge per tal de comprovar si hi va haver mala praxi en la implantació de la pròtesi i això va ser clau per la mort de l'home. L'advocat de la família, David Peña, assegura que només seria necessari estudiar els informes mèdics del reusenc per tal de comprovar la relació, i no pas haver d'exhumar el cadàver, amb l'efecte traumàtic que això suposaria.

Segons explica el Diari de Tarragona, els fets s'inicien el 14 d'abril de 2015, quan l'home va patir una caiguda a la via pública i es va fracturar el fèmur. Deu dies després, li van col·locar la pròtesi de Traiber i van començar els problemes mèdics del pacient. Al maig va patir una luxació de la pròtesi i una separació de la cúpula i el 30 de juny el van tornar a operar. Posteriorment, l'home va decidir portar el cas als jutjats i el magistrat del cas Traiber el va acceptar dins de la peça separada número 4. Finalment, l'estat de l'home, que era diabètic, va empitjorar fins a morir el 29 de novembre de 2015 per una insuficiència cardíaca.

Més declaracions del cas

Aquest divendres, 26 de febrer, continuen les declaracions dels metges que estan citats com a investigats en la peça de Traiber. Aquests són Salvador Fernández Gracía, Joan Lluís Tomás Vidal, Joan Leal Blanquet, Antonio Buñuel i Miguel J. Bel Llop. Diego Álvarez de Juan descriu en una interlocutòria possibles irregularitats en la contractació de l'empresa reusenca, malgrat saber el suposat estat defectuós d'aquestes.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics