Dilluns, 07 d'Octubre de 2024

Cambrils ofereix dos cursos policials sobre els delictes penals del 'top manta'

Es faran el 12 i el 13 d'abril

24 de Març de 2016, per Redacció
  • Objectes del 'top manta'

    ACN

La Policia Local de Cambrils ha programat dos cursos d'igual contingut per preparar els agents davant la problemàtica del 'top manta' i la qüestió penal que se'n deriva. El curs d'especialització de delictes contra la propietat intel·lectual i industrial, actuació i peritatge està organitzat per PROMUSICAE, FAP, AGEDI, IDP, Càtedra Legalitas i la Regidoria de protecció Ciutadana i Mobilitat de l’Ajuntament de Cambrils. A més, està tutelat per la Càtedra de Dret Públic de Legalitas de la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid. D’aquesta manera doncs, els assistents, rebran un diploma d’aprofitament del curs i certificat d’aquesta universitat.

El primer curs tindrà lloc els dies 12 i 13 d’abril de 2016, de les 9 del matí a dos quarts de 3 de la tarda, mentre que el segon (d’igual contingut que el primer) se celebrarà els dies 19 i 20 d’abril de 2016 en el mateix horari. Tots dos se celebraran a la sala d’actes del Casal de la Gent Gran de Cambrils, ubicat al passeig de Sant Joan Baptista de la Salle número 13.

Les sessions estan obertes a membres d’altres cossos i forces de seguretat que estiguin interessats en participar-hi. L’assistència és gratuïta prèvia inscripció a unitat-suport.pl@cambril.sorg indicant nom, cognoms i cos de procedència o entitat a que pertanyin.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges