Diumenge, 28 de Juliol de 2024

Ingressa a presó un home per tretze robatoris amb força a segones residències de Salou

S’han recuperat més d’una vintena de televisors de plasma

26 de Març de 2016, per ACN
  • L'home robava a segones residències de Salou

    ACN

Un home ha ingressat a presó per tretze robatoris amb força a segones residències de Salou, al Tarragonès, segons han informat aquest dissabte els Mossos d’Esquadra, que van iniciar una investigació policial a finals de gener per un repunt notable dels robatoris amb força a segones residències de dos complexos residencials d’apartaments turístics propers a la zona del carrer Madrid de Salou i un tercer de La Pineda a Vilaseca (Tarragonès). L’home, de 30 anys, va ser detingut el 22 de març en un escorcoll en un pis en el qual els Mossos tenien indicis que el lladre s’havia instal·lat il·legalment, després d’entrar a robar. En l’escorcoll, els agents van localitzar més d’una vintena de televisors sostrets dels altres apartaments, a punt per ser venuts a tercers.

El lladre accedia als domicilis forçant portes i finestres i un cop a l’interior sostreia els elements de més valor, especialment els televisors de plasma i pantalles d’ordinador per després revendre’ls al mercat il·legal.

El detingut va passar a disposició judicial al Jutjat de primera instància i instrucció núm. 1 de Tarragona el 24 de març i el jutge va decretar per al detingut el seu ingrés a presó.

La investigació continua oberta i els mossos treballen per relacionar el detingut amb altres possibles 32 robatoris amb força a domicilis de Salou succeïts aquest hivern, i no es descarten noves detencions per receptació del material sostret de persones que podien col·laborar amb el detingut.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

J. A. C. O.  26 de Març de 2016

Un currículum espectaculars!

Davant la seva incapacitat d'adaptació a la nostra societat, hem de donar-li els luxes de les presons actuals? Per molts és un 'modus vivendi' perfecte, tot i la manca de llibertat. No es pot fer quelcom per no mantenir-ho?

Reportatges