Dimarts, 01 d'Octubre de 2024

El Rebotim tanca el seu primer cicle d’activitats amb una jornada doble

29 de Març de 2016, per Redacció
  • Cartell de l'activitat de jocs de taula

     

El Casal Popular El Rebotim tancarà aquest cap de setmana el seu primer cicle d’activitats amb la celebració d’una jornada literària i de jocs de taula cooperatius.

El casal organitza, el proper divendres i amb la col·laboració del Centre d’Estudis Vila-secans Maria Elena Maseres, la presentació del llibre 'Les paraules són punys', a les 8 del vespre i a la Cafeterina l'Oficina. L'acte també acollirà la presentació de la Revista Llibertària del Camp de Tarragona 'La Corbella', així com el llibre 'En aquesta gran época… les paraules són punys', del doctor en Filologia Catalana i regidor de la CUP de Tarragona, Jordi Martí Font.

El dissabte, de 10 del matí a 2 del migdia, es durà a terme una jornada de jocs de taula amb la col·laboració de la colla castellera dels Xiquets de Vila-seca, el Club d’Escacs i la societat el Centru. Persones de totes les edats podran jugar més de 15 jocs diferents, de durades molt diverses i principalment cooperatius. 

Des del Casal apunten que la iniciativa respon a la voluntat de treballar conjuntament amb l’associacionisme vila-secà per dinamitzar la vida social i cultural del municipi. El següent pas serà la celebració d’una assemblea general oberta a totes les persones interessades en el projecte per definir, entre d’altres, com es vertebren les motivacions sorgides en aquests mesos i les següents activitats.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges