Aproximadament cinquanta estands han ofert una gran varietat de productes gastronòmics per tots els públics durant aquest cap de setmana, del 16 i 17 d’abril, en el qual ha tingut lloc la sisena edició de Sabor Salou. La jornada ha tingut un gran èxit de participació, ja que s’han arribat a servir més de 36.000 degustacions, 16.000 més que la passada edició.
A més de les degustacions i les cates que han ofert diferents establiments gastronòmics del municipi, els assistents també han pogut gaudir de diferents activitats complementàries. En són exemples les masters class de Bacardi i Cook & Travel, els tallers de cuina infantil de LaSpezia, les cates de productes Yzaguirre o diversos espectacles. L’oferta gastronòmica, cultural i d’oci sumada al bon temps han aconseguit que Salou s’hagi promocionat com a destí gastronòmic i familiar amb èxit.
La regidora de participació ciutadana, Julia Gómez, ha volgut estendre la seva felicitació als expositors per creure en la fira i apostar per l’oferta de productes locals, a més d’agrair la col·laboració dels patrocinadors. També ha volgut posar èmfasi en la gran quantitat de persones que han volgut acostar-se i gaudir de l’esdeveniment, cosa que es tradueix en les 36.000 degustacions venudes, 16.000 més que el darrer any.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics