Dimecres, 14 d'Agost de 2024

Representants de 7 països participen a Tarragona en un projecte d'integració de les persones amb discapacitat

21 d'Abril de 2016, per Redacció
  • Imatge de la presentació de les conclusions del projecte

    Cedida

Representants de 7 països d’Europa han visitat Tarragona del 18 al 20 d’abril per a realitzar la jornada internacional del projecte ‘Integració de les persones amb Discapacitat a través de l’aprenentatge’.

L’acte central d’aquesta visita ha estat la jornada de difusió de les conclusions del projecte, que ha tingut lloc el 19 d’abril a la sala d’actes del Museu d’Art de Tarragona. En aquest acte s’han presentat els resultats del treball realitzat per universitats i entitats socials dels 7 països que han format part del projecte internacional ‘Integration Through Learning’ del programa Erasmus +, coordinat per la Federació Mestral-Cocemfe Tarragona.

El desenvolupament d’aquest treball, que va començar al 2014 i finalitzarà aquest agost, ha tingut l'objectiu principal de conèixer les realitats de cada país per a poder crear sinergies en la integració de les persones amb discapacitat, especialment en el camp de la formació d'adults, tant  per facilitar la integració laboral i l'accés a millors llocs de treball, com per  la  cerca de noves formes de treball, com l'emprenedoria, sobretot per a joves, un dels col·lectius més castigats en aquest sector. Després de dos anys de treball n’han sorgit tres mòduls: 'Discapacitat i Societat', 'Manuel de bones pràctiques' i 'Comença el teu propi negoci'.

Visita a Tarragona

Els integrants del projecte han assistit a les diverses activitats programades per la Federació Mestral a Tarragona. Dilluns al matí, el grup han realitzat una visita al Taller Baix Camp i, el dimarts al matí, han fet una visita turística per la catedral de Tarragona i  han estat rebuts institucionalment a la Diputació de Tarragona per part del president de la Diputació, Josep Poblet.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges