Divendres, 26 de Juliol de 2024

El CF Reus i el CN Reus Ploms signen un conveni de col·laboració

Els socis d'ambdós clubs es beneficiaran de descomptes i promocions

12 de Maig de 2016, per Redacció
  • D'esquerra a dreta, Xavier Llastarri i Isdire Guinjoan

    Enrique Canovaca

Els presidents del Club de Futbol Reus Deportiu, Xavier Llastarri, i del Club Natació Reus Ploms, Isidre Guinjoan, han signat, aquest dimecres, un conveni de col·laboració entre les entitats esportives. L'acord preveu que els socis d'ambdós clubs tinguin un tracte preferencial en les promocions i descomptes que s'ofereixen, i per exemple, els abonats al Ploms ja van poder accedir de forma gratuïta al partit que va disputar el Reus contra l'Olímpic de Xàtiva, el passat dissabte.

A més, el conveni exposa que hi haurà una col·laboració específica al voltant de l'esport base, amb intercanvi d'experiències entre els professionals d'ambdós clubs. "Sempre estem endavant per fer ciutat", ha assegurat Xavier Llastarri, qui ha explicat que l'entesa s'ha d'acabar de desenvolupar des de la gerència de les entitats. Per la seva banda, Isidre Guinjoan ha indicat que "ells tenen obertes les portes del Ploms" i que qualsevol sinergia entre els clubs "és bona".

La signatura del conveni també ha comptat amb la presència dels gerents del CF Reus, Ferran pujol, i del CN Reus Ploms, Àlfred Pitarch, així com la vicepresidenta esportiva del Ploms, Yolanda Giménez.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (2)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Marta  24 de Maig de 2016

Potser ja és hora d'avançar...

Apreciat Sr. Torrecollons,

Potser ja és hora que les mentalitats arcaiques i venjatives representants de rivalitats absurdes i improductives s'acabin... perquè sempre és bo sembrar pau i fer les paus... i mai és tard per a fer-ho. Al cap i a la fi, són dos Clubs de la mateixa ciutat.

Torrecollons  12 de Maig de 2016

Torrecollons

Que té que veure el CN Reus Ploms amb el CF Reus Deportiu. Jo només recordo als del CN Reus Plons aplaudint quant els del Reus Deportiu d'Hoquei perdent un partit. Potser que algú s'ha faci mirar. Començant pels 2 gestor, en Pujol i en Pitarch.

Reportatges