Dimecres, 28 d'Agost de 2024

Passió roig-i-negra a flor de pell

Un aficionat del CF Reus es tatua l'escut del club per celebrar el campionat del grup 3 de la Segona B

28 de Maig de 2016, per Marc Busquets
  • Masip s'ha tatuat l'escut del CF Reus al bessó de la cama per celebrar el títol de Lliga

    Cedida

"No vaig poder acompanyar l'equip a Cornellà i vaig decidir que volia fer quelcom per celebrar el títol de Lliga", explica l'aficionat roig-i-negre Carlos Masip. Soci de l'entitat ganxeta des de fa 15 anys, la pensada que ha tingut per commemorar el campionat ha estat tatuar-se l'escut del club al bessó de la cama dreta. "I no et pensis que ha estat una decisió presa en calent, ho vaig parlar amb la parella i tot", fa broma Masip. "Ho tenim tot de cara, però queden 90 minuts per disputar-se i hem d'estar alerta", apunta prudent de cara al matx de diumenge a l'Estadi.

Una 'festassa' a El Sardinero

Masip indica, d'altra banda, que el tatuatge ja és l'enveja dels aficionats roig-i-negres. "El vaig lluir per Santander a l'anada", exposa cofoi. "Allò va ser una festassa. Hi va haver un gran ambient a El Sardinero i els nostres seguidors no van parar de cantar i animar l'equip en tot moment", recorda. En aquest sentit, Masip celebra que durant els últims anys la massa social que dóna suport al club hagi augmentat. "Però encara necessitem més gent. Ha costat molt arrossegar gent a l'Estadi i espero que si pugem hi hagi més interès per part de la ciutat", subratlla.

A l'hora de fer balanç de la temporada i del projecte roig-i-negre des de l'arribada d'Oliver al club, Masip ho té clar. "En Natxo ha fet una gran feina. No entenc les crítiques que rep", es queixa. "Potser sí que hi ha fases de la Lliga en què no hem estat fins, però jo que fa una colla d'anys que sóc soci i he vist de tot, el que ha aconseguit aquesta plantilla és molt gran", declara. Així, el que Masip desitja és que l'Estadi estigui ple a vessar per rebre els reusencs en l'últim assalt abans de poder celebrar l'ascens. "Només cal un últim esforç", demana.

I què passa, amb l'etern rival? "Seria bonic trobar-nos, tard o d'hora", diu. "Però ells ara fan la seva i nosaltres la nostra, el que hem de fer és gaudir de tot això que estem vivint", apunta Masip. Diumenge a la tarda, peti qui peti, l'aficionat reusenc farà sentir la seva veu per empènyer els homes de Natxo González cap a la Segona A i lluirà de nou el seu tatuatge. I quina una en farà, si el CF Reus Deportiu puja? Haurem d'estar ben pendents d'ell.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics