Ha vençut a casa el Cambrils Unió per 5 a 1

14 de Maig de 2023, per Jordi Garcia Arnau
  • El Reus FC Reddis ja és equip de Tercera Federació

Andrés Romero

El Reus FC Reddis no ha fallat  i a la primera ocasió que ha tingut ha aconseguit matemàticament el títol de campió del grup tercer de Primera Catalana, i d'aquesta manera assoleix l'ascens a Tercera Federació. L’ascens s'ha produït contra un rival de tota la vida, el Cambrils Unió, en  l'únic derbi comarcal de la categoria.

El partit ha tingut poca emoció futbolística perquè tal com era de preveure la diferència entre el campió i l'últim classificat ha estat molt gran, i així s'ha vist reflectida en resultat final:  6-1. Al minut 12, el Reus FC Reddis s'ha avançat ràpidament amb un gol d’Argilaga. L’equip roig-i-negre ha disposat de més ocasions per fer el segon gol, i en el tram final de la primera part, el Cambrils ha pogut empatar amb un xut que ha fregat el pal. Al descans s’ha arribat amb l’1-0 a favor del Reus FC Reddis.

Festa a la gespa

Ha estat en la segona part quan han arribat els gols locals, tot coincidint amb una davallada física del Cambrils que ha acudit a Reus amb quatre jugadors del juvenil. Al minut 51, Nico Díaz ha fet el  2 0, i deu minuts després, Sergi Moreno ampliava l’avantatge amb el tercer gol local. Al minut 67, Estivill ha fet al 4-0, després d’una gran jugada de Víctor Uribe.  Al minut 77, Lladó ha fet el gol de l'honor del Cambrils, amb un gran xut que posava el 4 a 1 al marcador.

Per arrodonir la festa reusenca, al minut 89, Xavi Jaime ha fet de penal el definitiu 5 a 1. A partir d'aquí els aficionats han saltat a terreny de joc per celebrar l'ascens amb els seus ídols.