Dimecres, 18 de Setembre de 2024

Un projecte de joves emprenedors i Food Trucks, novetats d’enguany a la Fira Multisectorial de Cambrils

El certamen tindrà lloc del 3 al 5 de juny

25 de Maig de 2016, per Redacció
  • Imatge de la Fira Multisectorial el passat 2015

    Cedida

Cambrils acollirà del 3 al 5 de juny la 59a edició de la Fira Multisectorial, que  enguany incrementa el nombre de participants amb un total de 315 estands i 178 expositors que es podran repartir entre els 36.000 metres quadrats de superfície reservats per l’ocasió. A més dels actes ja consolidats, enguany la fira presenta novetats com la presència de ‘food trucks’ o espectacles de circ.

Les activitats s’iniciaran una setmana abans, el diumenge 29 de maig a les 12 del migida al Casal de Gent gran, amb el ja tradicional Pregó de la Fira, que anirà a càrrec de Manel Tarés, cambrilenc memebre de la Comissió organitzadora de l’Any Gimbernat. En acabat es procedirà a l’elecció de les pubilles i hereus de cambrils, una tradició que es manté viva des de fa 50 anys. A més, també es farà un reconeixement a les empreses de llarga trajectòria del municipi, a les que s’hi han instal·lat enguany i a les entitats que fan l’aniversari acabat en 0 o en 5.

Niu Projects i Food Trucks and Circus, novetats d’enguany

La fira incorpora enguany novetats com el Niu Projects, un espai ubicat a la Plaça del Recinte Firal del Parc del Pinaret que permetrà als joves emprenedors mostrar els seus projectes, a més d’estar dinamitzat amb diverses activitats. Per altra banda també hi haurà diverses ‘food trucks’ que oferiran les seves creacions gastronòmiques, així com un vermouth electrònic, tallers familiars, espectacles de circ o la proposta de gyn and swing.

També hi haurà altres activitats interessants com el Concert Jove al Parc Nou de Cambrils, a càrrec de la Ghetto Orquestra and Jouklass Dj; l’exposició de cotxes antics a l’espai Àgora de la Fira, a càrrec del Club de Vehicles Antics de Cambrils; l’exposició “50 anys de pubillatge a Cambrils” i l’acte d’Homenatge als 50 anys de Pubillatge a Cambrils 1966-2016 a l’estand institucional. També es realitzarà el Teatre de Fira a càrrec de la Teca Teatre, així com espais infantils i teatre de carrer.

La fira coincidirà amb el 59è Homenatge a la Vellesa

El diumenge 5 de juny es durà a terme el 59è Homenatge a la Vellesa, organitzat per l’Associació d’Antics Alumnes de la Salle amb la col·laboració del departament de Festes de l’Ajuntament de Cambrils. Els actes, que començaran a les 12 del migdia, consistiran en una concentració a la plaça de l’Ajuntament dels homenatjats, un concert de benvinguda al Pavelló Municipal a càrrec de la Cobla Mirantfort i un dinar.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza ha destacat el caràcter tan lúdic com econòmic de la fira, la qual ha assegurat que és “un aparador immillorable per tal que les empreses puguin exposar els seus productes i les seves novetats”. En referència a l’augment del nombre d’expositors i estands, la regidora de promoció econòmica, Ana López, ha afirmat que la consolidació de la fira fa que hi hagi “un elevat grau de fidelització per part d’expositors i estands”.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

J. A. C. O.  26 de Maig de 2016

Avançar és bo!

Si continuem introduint 'palabros' estranys arribarà un moment que caldrà utilitzar un diccionari per entendre els escrits. No és possible escriure en un llenguatge normal pensant que la majoria té una cultura mitjana?

Reportatges