Dijous, 11 de Juliol de 2024

L'Ajuntament i el CF Reus acorden fer una rua el pròxim dijous per celebrar l'ascens a Segona Divisió

Els actes començaran amb una ofrena al Santuari de Misericòrdia

31 de Maig de 2016, per Josep Gallofré
  • L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, amb el president del CF Reus, Xavier Llastarri

    Fabián Acidres

Finalment, sí que hi haurà rua per celebrar l'ascens del CF Reus. Així ho han expressat aquest dimarts l'alcalde de Reus, Carles Pellicer; el president del club, Xavier Llastarri; i el regidor d'Esports, Jordi Cervera. "L'afició i la ciutat es mereixen una celebració d'alçada i l'Ajuntament obre les portes per aquesta gesta històrica", ha expressat Pellicer. A més, ha reconegut que els aficionats "demanen que hi hagi aquest acte".

Els actes de celebració seran aquest dijous. A les 8 del vespre es farà una ofrena a la patrona de la ciutat, al Santuari de Misericòrdia. Mitja hora després, s'iniciarà una rua amb autobús des de la plaça de les Oques, fins a arribar a l'Ajuntament de Reus. Un cop allà, seran rebuts pel consistori i sortiran al balcó per celebrar el títol de lliga i l'ascens a Segona Divisió A amb l'afició que acudeixi a la cita. "Ho fem en aquesta hora perquè el Mercadal estigui molt ple", deia Jordi Cervera. El recorregut es coneixerà en els pròxims dies, quan l'hagi validat la Guàrdia Urbana.

Xavier Llastarri ha volgut sortir al pas de la polèmica generada per la celebració. El president del CF Reus ha explicat que estaven pendents de l'eliminatòria entre l'UCAM Murcia i el Real Madrid Castilla, per tal de conèixer el rival de la fase de campions de Segona Divisió B. "Esperàvem parlar amb ells per si es podia avançar el partit", ha dit Llastarri, el qual ha confirmat que, almenys l'anada no serà possible.

El partit a Reus, diumenge a les 12 del matí

El que sí que ha confirmat Llastarri és l'horari del partit d'anada entre el CF Reus i l'UCAM Murcia. Diumenge a les 12 del matí es disputarà l'encontre, mentre que la tornada s'espera que sigui el dimecres o el dijous. "Encara no hi ha res confirmat, però ho intentarem avançar al màxim", ha dit el president roig-i-negre.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges