Dissabte, 20 d'Abril de 2024

‘Open the Door to Europe’, la nova iniciativa de DomSpain per aprendre idiomes

El projecte s’ha creat per millorar la qualitat de l’educació d’adults i enfortir el coneixement de llengües estrangeres

07 de Juny de 2016, per Redacció
  • Conferència per la presentació dels resultats del projecte 'Open the door to Europe' a Riga

    Cedida

‘Open the door to Europe’ és un recurs obert desenvolupat den el marc d’Associacions estratègiques del programa europeu Erasmus+. La plataforma consta de 9 cursos d’idiomes interactius: búlgar, anglès, francès, alemany, italià, letó, polonès, castellà i turc; una secció de tàndem d’idiomes ‘Melting Pot’; una secció ‘Webvinars’ destinada a professors; i una biblioteca de recursos per a professors d’idiomes i estudiants. DomSpain, empresa de Reus, és la coordinadora del projecte, juntament amb organitzacions actives en l’àrea d’educació d’adults d’altres 6 països, com són Alemanya, Polònia, Letònia, Itàlia, Bulgària i Turquia.

El passat 1 de juny, es va celebrar a Riga, Letònia, la conferència final del projecte on es van presentar els resultats finals. En la fase de proves i mentre es desenvolupaven els cursos, més de 5.000 usuaris d’arreu del món ja s’han inscrit, a més, molts d’ells han obtingut el certificat acreditatiu al superar el curs realitzat.

A la presentació de resultats de la iniciativa hi han assistit professors interessats i representants d’Ajuntaments i centres educatius d’arreu d’Europa, que han aprofitat per estudiar com aplicar els resultats del projecte a la formació d’adults i per establir relacions per projectes futurs.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics