Dijous, 05 de Setembre de 2024

Els Premis Emprèn incrementen la dotació econòmica

14 de Juny de 2016, per Redacció
  • Guanyadors dels Premis Emprèn l'any 2015

    Cedida

La Diputació de Tarragona ha obert el termini per presentar els projectes dels Premis Emprèn 2016, amb l'objectiu de fomentar l'emprenedoria i contribuir a generar ocupació al territori. En aquesta edició els guardons es reformulen per arribar al màxim d'àmbits i sectors. En concret, els guardons s'atorgaran en 5 categories: Turisme, cultura i experiències; Salut i esport; Tecnologia i innovació; Eficiència energètica i sostenibilitat i Economia social. La dotació econòmica es manté en 35.000 euros. Aquesta quantitat es distribuirà en 5.000 euros per a cada modalitat. A més, s'inclouen dos reconeixements per categoria dotats amb 1.000 euros cadascun. Amb aquesta nova distribució augmenten els premis que tenen dotació econòmica.

El concurs s'adreça a persones emprenedores del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre que vulguin posar en marxa un projecte empresarial. Les propostes es poden presentar a la Diputació de Tarragona fins al pròxim 31 de juliol. Les bases del concurs i tota la informació sobre els Premis es pot consultar al seu web.

Per tal d'assessorar totes aquelles persones que vulguin optar als Premis Emprèn, la Diputació organitza, durant tot el mes de juny, un seguit de jornades formatives i informatives arreu del territori per proporcionar eines i coneixements pràctics enfocats a la creació i promoció de projectes empresarials. Les sessions compten amb el testimoni i experiència de guanyadors i participants d'anteriors edicions dels Premis.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics