Divendres, 26 de Juliol de 2024

Els creditors de la Cooperativa de Cambrils rebran properament el 40% dels seus saldos

08 de Juliol de 2016, per Redacció
  • Secció de crèdit de la Cooperativa de Cambrils

    Cedida

La trobada de treball de la Plataforma d'Afectats de la Cooperativa, amb l'Ajuntament de Cambrils, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), l'Associació de Seccions Crèdit i la Cooperativa de Cambrils, ha finalitzat aquest dijous amb el compromís que els creditors de la cooperativa  rebessin el primer pagament, del 40%. Ara bé, no es posarà data a l'entrega fins al 15 de juliol, quan es disposi de l'homologació judicial i es resolguin els serrells legals que hi queden pendents. La decisió s'ha pres després de confirmar que es disposen dels recursos per tal de desemborsar el préstec de 10 milions de l'Associació de Seccions de Crèdit. Aquests fons es complementarà amb el préstec de 3 milions d'euros d'Avançsa i dels préstecs de capitalització de l'ICF.

Durant la reunió també s’ha acordat constituir una comissió de seguiment de la qual formaran part els socis productors, els impositors i els creditors, entre els quals hi ha l’Associació de Seccions de Crèdit (ASC), que vetllarà per l’execució del pla de viabilitat de la cooperativa, tal com ha aconsellat l’expert independent designat pel Registre Mercantil.

Totes les parts han coincidit a valorar positivament la creació d’aquesta comissió, ja que permet assentar les bases de la interrelació dels creditors amb la cooperativa que serà a llarg termini atesa la durada del retorn dels passius financers.


Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges