Dimarts, 23 de Juliol de 2024

L'avinguda de Sant Jordi tindrà una millor il·luminació viària

El govern inverteix poc més de 27.000 euros en millorar-la

12 de Juliol de 2016, per Redacció
  • Les obres a l'avinguda des van iniciar el 4 de juliol

    Cedida

L’Ajuntament de Reus porta a terme les obres de millora de l’enllumenat de l’avinguda de Sant Jordi, una actuació que completa la il·luminació vial del tram de l'avinguda comprès entre les places de Francesc Tosquelles i Pompeu Fabra. L’obra s’executa després de les reformes que es van realitzar en aquest tram de l'avinguda arran de la contrucció dels accessos a l'aparcament soterrani de la Fira Centre Comercial.

L’actuació donarà uniformitat a la il·luminació dels carrils de circulació d'aquests vials, que havia quedat afectada per la reurbanització del contorn del centre comercial. A l'avinguda de Sant Jordi s'hi instal·laran set bàculs d’11 metres d'alçada, amb llumeneres led; i s’instal·laran tres bàculs més, de les mateixes característiques, en una part de les voreres de la plaça de Pompeu Fabra.

Les obres van començar el passat 4 de juliol i es preveu que acabin a final de mes. S'estan realitzant treballs d'obra civil de canalització i basaments per el muntatge dels suports, estesa de cablejat i reordenació del circuits, i la instal·lació de les noves llumeneres. L'execució es porta a cap per l'empresa SECE i va ser adjudicada per un import de 27.788,94 euros.

La remodelació de la vorera, quan hi hagi disponibilitat econòmica

L’Ajuntament de Reus diposa ja del projecte per remodelar el tram de la vorera, seguint el model de la resta de l’avinguda. El projecte s’executarà, d’acord a la disponibilitat pressupostària, amb futurs plans d’inversions. Tanmateix, la instal·lació dels punts de llum que s’està executant actualment ja es fa en el lloc previst en el projecte de reforma de la vorera.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges