Dilluns, 22 de Juliol de 2024

El Reus Deportiu començarà l'OK Lliga el 24 de setembre contra el Voltregà

El primer clàssic Barça- Reus Deportiu es disputarà el 6 de desembre, mentre que el derbi Moritz Vendrell- Reus es jugarà el 17 del mateix mes

21 de Juliol de 2016, per Infocamp.cat
  • Imatge del partit disputat aquesta temporada entre vendrellencs i reusencs al Club d'Esports del Vendrell

    Infocamp.cat

Aquest dijous 21 de juliol s'ha celebrat al Museu Olímpic de Barcelona el sorteig de l'Ok Lliga. El Reus Deportiu debutarà a una de les pistes més difícils del campionat, la del CP Voltregà el dissabte 24 de setembre. El primer partit a casa del Reus Deportiu serà el cap de setmana següent, i en aquest cas el rival serà el CH Caldes, el dia 1 d'octubre.

El model de sorteig d'OkLliga condicionava el Reus Deportiu en la seva condició de quart classificat, ja que els primers quatre classificats s'enfrontaran entre ells en les últimes sis  jornades de lliga. Així doncs, el Reus Deportiu encararà un autèntic tourmalet al final de la primera i la segona volta.

Tourmalet exprés

En la primera volta, per condicions de calendari, el Reus Deportiu jugarà contra els tres primers classificats de la passada edició de l'Ok Lliga en una setmana. Si no hi ha canvis en el calendari, el dia 3 de desembre els reusencs rebran el CP Vic, i tres dies després, el 6 de desembre, visitaran el Palau Blaugrana. Finalment, el dissabte 10 de desembre, rebran al Liceo en una setmana intensa per als roiginegres. Però el tourmalet particular del Reus no acabarà aquí, ja que el següent rival dels roiginegres serà el Vendrell a fora, amb qui l'any passat el Reus va pugnar durament per assolir la quarta posició. Finalment, el Reus Deportiu tancarà la primera volta a casa contra el Lleida.

En la segona volta, el Reus Deportiu rebrà al Barça el dia 6 de maig i el dia 27 del mateix mes al Vendrell, amb les pertinents visites a les pistes de Vic i Liceo. El Reus Deportiu tancarà la lliga a la pista del Lleida el dia 3 de juny.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges