Divendres, 06 de Setembre de 2024

Es posen a la venda els abonaments del Teatre Fortuny

01 de Setembre de 2016, per Redacció
  • Un dels espectacles inclós a l'abonament és 'Dansa d'agost'

    Cedida

Aquest dijous 1 de setmebre comença el període de venda d'abonaments per al quart trimestre de 2016 al Teatre Fortuny, que es podran adquirir fins al dia 14 de setembre, a través de la taquilla del mateix teatre o al telèfon 977 010 659. S'ofereixen dos tipus d'abonaments, el primer (A) ofereix un descomptes del 20% per a sis espectacles i la prioritat en la reserva de localitats, mentre que el segon (B) suposa una bonificació del 10% en tres dels espectacles i la confirmació d'ubicació segons la disponibilitat.

Els preus dels abonaments d’octubre a desembre per als espectacles 'Dansa d'agost', 'El florido pensil', 'L'avar', 'Don Giovanni', 'El llac dels cignes' i 'Alexandra Soumm & Txaikovski' són els següents: Zona A, 152 euros; Zona B, 101,60 euros; i Zona C, 61,60 euros.

Les localitats per al públic general es posaran a la venda a partir del dia 19 de setembre a la taquilla del teatre, de dilluns a divendres, d'11 del matí a 1 del migdia, i de 6 a les 8 de la tarda (Plaça Prim 4) o bé al web del Teatre Fortuny. Els dies d'actuació la taquilla del teatre obrirà una hora abans de começar l'espectacle.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics