Diumenge, 08 de Setembre de 2024

El Reus La Fira retorna a la màxima competició europea

Els reusencs visiten la pista del Forte dei Marmi (Itàlia), aquest dissabte, a les 9 del vespre

05 de Novembre de 2016, per
  • El Reus Deportiu La Fira retorna a la Lliga Europea dos anys després

    Clàudia Bonet

El Reus Deportiu La Fira retorna a la Lliga Europea després de dues temporades disputant la Copa de la CERS. El conjunt entrenat per Enrico Mariotti jugarà el primer partit, corresponent a la primera jornada de la fase de grups, a la pista del Forte dei Marmi, a les 9 del vespre.

Els reusencs arriben a la màxima competició europea en un bon moment. Després de la derrota a la pista del Noia Freixenet, els roig-i-negres van passar pàgina i encadenen tres victòries consecutives, situant-se tercers a la classificació de l’OK Lliga. En la darrera jornada van guanyar per 4 gols a 1 al CH Lloret al Palau d’Esports.

Per la seva banda, el Forte de Marmi, actual campió de la lliga italiana,  suma els partits disputats a la lliga domèstica amb victòries. Els italians, després de tres jornades, són tercers a la classificació amb nou punts, els mateixos que el primer, el Lodi. El Reus i el Forte de Marmi formen part del grup C juntament amb l’Sporting CP (Portugal) i el Dinan Quevert (França). Els quatre equips lluitaran per aconseguir el lideratge del grup.  El partit entre els reusencs i els italians estarà dirigit    pels col·legiats L.Peixoto i M.Guilherme.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics