Diumenge, 14 de Juliol de 2024

El Club Atletisme Vila-seca estrena nova equipació

Aquesta temporada està obtenint bons resultats a la lliga de Cros del Consell Esportiu del Tarragonès

18 de Novembre de 2016, per Redacció
  • El Club Atletisme Vila-seca amb la nova equipació

    Cedida

El Club Atletisme Vila-seca ha lliurat la nova equipació a tots els esportistes i entrenadors del club, que compta amb uns 70 socis i un centenar d’esportistes. Aquesta temporada, el Club Atletisme està obtenint bons resultats a la lliga de Cros del Consell Esportiu del Tarragonès, i diversos esportistes federats participen en proves en pista coberta i descoberta per tal de classificar-se pels Campionats d’Espanya d’Atletisme.

El regidor d’Esports, Francisco Almazán, va ser present durant el lliurament, juntament amb diversos col·laboradors del club com Carbónicas Masquefina, El Club del Lomito y Pollastres Teresa.

De cara a la nova temporada, el Club Atletisme participarà en les Curses d’Orientació i Triatló que organitza el Consell Esportiu del Tarragonès, que celebrarà un triatló a la Torre d'en Dolça a Vila-seca.

La nova junta directiva del Club Atletisme Vila-seca està presidida per Benito Manzanares, amb David Pérez a la vicepresidència, Yolanda Bausan a la tresoreria i Alicia Lozano a la secretaria.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges