Dilluns, 15 de Juliol de 2024

El CF Reus fa fora un juvenil per animar el Nàstic durant el derbi

21 de Novembre de 2016, per Enrique Canovaca
  • Rubén Sánchez Giner, durant un partit amb el juvenil B del CF Reus

    Cedida

La família de Rubén Sánchez Giner, jugador del juvenil B del CF Reus, denuncia que el club roig-i-negre l'ha donat de baixa per vestir una samarreta del Nàstic i animar els tarragonins durant el derbi disputat, aquest diumenge al migdia. Fonts de la família han assegurat a Reusdigital.cat que la decisió l'hauria pres el coordinador del futbol base, Marc Carrasco, després de veure com Sánchez, de 17 anys, estava animant a l'equip tarragoní des de la grada de l'Estadi Municipal de Reus.

Poques hores després del derbi, el juvenil B del CF Reus disputava un encontre al camp del CD La Floresta i va ser en acabar aquest partit que li van comunicar la decisió. Fonts famíliars consideren que aquest fet és "lamentable" i "impropi" d'un club que milita a la Segona Divisió A. Amb tot, el coordinador del futbol base hauria citat a la família el proper dimecres, a dos quarts de 7 de la tarda, per notificar la decisió i donar les seves expliacions.

Fonts del CF Reus consultades per Reusdigital.cat han indicat que, de moment, no hi haurà cap tipus de declaració oficial sobre aquest assumpte. El perfil de Facebook del jugador està ple de missatges d'ànims cap a ell.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

RTV  22 de Novembre de 2016

I SI L'HAGÈSSIN CONVOCAT?

I si el Natxo l'hagués convocat que hagues fet?
gol a la nostra porteria?.
al carrer!!!! si senyor, no es pot mossegar la ma que et dona de menjar

Reportatges