Divendres, 30 d'Agost de 2024

Una derrota que fa mal

El CF Reus perd el segon partit a casa de la temporada per 1 gol a 2

04 de Desembre de 2016, per Enrique Canovaca
  • El CF Reus ha perdut davant del Córdoba CF

    Fabián Acidres

  • Fabián Acidres

  • Natxo González es lamenta d'alguna acció del partit

    Fabián Acidres

Un resultat que trenca la gran dinàmica del Club de Futbol Reus Deportiu. Així es pot interpretar la derrota soferta, aquest diumenge, a l'Estadi Municipal, davant del Córdoba CF (Còrdova, Anadalusia) per 1 gol a 2. Els homes de Natxo González han perdut 4 dels darrers 6 partits, amb un empat i una victòria en els altres dos. En aquests moments de la temporada comença a ser preocupant la manca de gol dels reusencs, un fet que en l'encontre davant dels andalusos ha estat decisiu. De fet, el Córdoba ha aprofitat les ocasions clares que ha tingut, mentre que els reusencs, no.

El partit s'ha iniciat de la pitjor manera possible. En la primera aproximació del Córdoba a la porteria del Reus, ha arribat el gol. En una jugada amb dues relliscades, la pilota ha acabat en peus d'un jugador visitant que ha engaltat un fort xut, des del costat dret, que Badia ha refusat amb dificultats cap al centre. Juli era allà per rematar a dins de la porteria, malgrat que el porter reusenc ha tocat la pilota, de nou. Els andalusos, que estrenaven entrenador (Luis Carrión), han sortit endollats i han posat amb força dificultats els roig-i-negres amb una forta pressió.

Durant els primers 20 minuts, el CF Reus ha intentat arribar amb claredat, però les pilotes no es filtraven adequadament cap a la tripleta atacant, formada per Carbia, Chrisantus, i la novetat, David Haro. Amb tot, cada acció es disputava al límit. Ambdós equips eren conscients que no podien deixar un centímetre al rival. I com que els andalusos anaven per davant en el marcador, eren els reusencs els que havien de proposar alguna cosa més. Una centrada xut de Benito ha fet despertar una mica la grada, al minut 19.

No obstant això, el Córdoba tenia els seus moments d'inspiració, especialment, quan aconseguia superar el migdelcamp reusenc. Rodri ha controlat excel·lentment una passada llarga, al minut 25, i amb el seu xut ha obligat a Badia a treure's la pilota de damunt. La primera oportunitat clara dels locals s'ha vist al minut 28, després d'una gran passada entre línies de Chrisantus: David Haro ha donat la volta amb velocitat, però la seva rematada ha anat al cos de Kieszek. Poc després, el mateix Haro ha marxat de dos defenses, s'ha quedat escorat i sol a l'àrea, però el seu passi de la mort no ha estat encertat.

Els andalusos tenen jugadors molt tècnics al mig del camp, que saben aguantar la pilota i sortir de la pressió. Cal destacar en aquesta primera part el paper de Javi Galán, un esquerrà que ha estat a punt de fer un gran gol davant la passivitat dels jugadors roig-i-negres, que han vist com marxava d'un i altre fins a quedar amb molt d'espai al límit de l'àrea, al minut 38. Per sort, el seu xut ha estat fluix. Segurament, els darrers minuts de la primera part han estat els millors del Reus, almenys en intensitat. Dues rematades de cap han pogut suposar l'empat. La primera, de Chrisantus l'ha tret de manera espectacular el porter polonès, mentre que la segona, de Carbia, ha sortit fluixa.

La sensació no era ni bona ni dolenta per al CF Reus, però calia remar a contracorrent en els segons 45 minuts. El CF Reus ha sortit dels vestidors anant a totes, però una pèrdua d'Haro, al minut 48, ha estat a punt de costar-li car als homes de Natxo González, amb un contracop molt perillós. Carbia, desaparegut a la primera part, ha entrat en contacte amb la pilota, al minut 51, amb espai per córrer i engaltar un dels xuts que tant li agraden. El CF Reus necessitava al petitó per donar la volta a l'encontre.

Ara sí, el CF Reus intentava collar de valent. Folch ha tret ràpidament una falta i Haro ha rematat sol, una mica escorat. De nou, Kieszek ha estat molt bé. No obstant això, ha arribat el segon del Córdoba, gràcies una espectacular passada entre línies de Javi Galán, que ha deixat completament sol a Rodri. Aquest ha rematat a plaer, a un costat de la porteria. El partit es posava pràcticament impossible per als reusencs i el Córdoba sabia que era moment de refredar el joc.

L'efectivitat a dalt dels andalusos decidia, davant d'un Reus que li costa molt marcar gols. Natxo González ha intentat reaccionar des de la banqueta, amb la doble incorporació de David Querol i Jorge Díaz. Però la segona diana ha fet molt de mal. Els reusencs tocaven la pilota sense esma, amb alguna jugada des de la banda. Al minut 73, Folch ha fet una gran centrada i Babic ha rematat tot sol, molt fluix, a les mans del porter polonès.

Els andalusos han pogut fer el tercer, amb una altra rematada de Rodri, al minut 80. El temps passava inexorablement. Però el futbol és inexplicable. En una centrada de còrner i després d'un refús, la pilota ha arribat al cap de Babic, que ha rematat inapel·lablement al fons de la xarxa. Hi havia esperança. I el CF Reus ha estat a punt de fer el segon amb una gran rematada de cap de Ramon Folch que ha tret amb una altra gran parada Kieskez, només un minut després. El Córdoba, per la seva banda, intentava aturar el joc amb interrupcions.

Amb més cor que cap, el CF Reus buscava l'empat. I els andalusos treien petroli de qualsevol acció, amb un còrner provocat per Rodri. Finalment, però, la remuntada s'ha quedat en intent i ara els homes de Natxo González es queden a mig camí entre les places d'ascens i de descens. El pròxim encontre serà contra el Sevilla Atlético, el divendres, a partir de les 8 del vespre.

Fixta tècnica:

CF Reus Deportiu: Badia, Benito, Ángel, Babic, Atienza, Garai, Folch, Carbia (Querol, 68'), Haro (Jorge Díaz, 68), Miramón i Chrisantus (Edgar, 82).

Córdoba CF: Kieszek, Rodas, Cisma, Rodri, Juli, Edu Ramos, Guille (Monterde, 50'), Antoñito, Bijimine, Borja (Alfaro, 67') i Javi Galan.

Árbtiro: Pulido Santana. Ha amonestat a Cisma i Antoñito, per part del Córdoba CF.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

reusdigital.cat Reus Diari Digital CF Reus Cordoba
reusdigital.cat Reus Diari Digital CF Reus Cordoba

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics