Divendres, 26 d'Abril de 2024

El Reus s’imposa al Voltregà i es reafirma a la part alta de la classificació

Els reusencs han guanyat per 2 gols a 0 al CP Voltregà en el primer partit de la segona volta

22 de Gener de 2017, per Clàudia Bonet
  • El Reus Deportiu La Fira es reafirma a la segona posició de l'Ok Lliga

Clàudia Bonet

• Clàudia Bonet

El Reus aconsegueix una victòria treballada amb un dels rivals directes de l’OK Lliga, el CP Voltregà. Matías Platero ha avançat als reusencs a la primera meitat, i l’avantatge per la mínima ha predominat fins als darrers instants, quan Raül Marín ha sentenciat amb el 2 a 0 a set segons pel final. Els jugadors d’Enrico Mariotti són segons  a la classificació amb 36 punts, els mateixos que el CP Vic, que ha empatat 3 a 3 amb el Lleida.

L’inici del partit ha estat marcat per les anades i vingudes dels dos equips, provant d’aproximar-se a l’àrea contraria, però ha costat veure ocasions clares de gol. La primera l’ha tingut Matías Platero, al minut 12. Àlex Rodríguez ha etzibat un tir llunyà a la porteria de Càndid i Platero ha aprofitat un rebot de la bola dins l’àrea, que ha transformat amb l’1 a 0.  En la següent jugada, l’ocasió ha estat pel Voltregà. L’àrbitre ha assenyalat un penal sobre Armengol, però Pedro Henriques ha intervingut aturant el tir de Teixidó.  Amb l’1 a 0 s’ha arribat al descans.

A la segona meitat, el marcador s’ha mantingut estàtic fins als darrers segons. La igualtat i la solidesa en defensa han predominat a la pista i als dos equips els ha costat trobar espais per crear ocasions clares de gol. Henriques ha evitat el perill en un parell d’ocasions i els reusencs han provat de sorprendre a Càndid amb algun tir exterior de la mà d’Àlex Rodríguez, però el gol s’ha resistit.

S’ha arribat als darrers instants del partit amb nou faltes d’equip per part del Reus i vuit pel Voltregà, però cap dels dos han comès la desena. Els reusencs han sabut fer prevaldre l’avantatge del gol de Matías Platero fins als darrers instants. Quan faltaven set segons pel xiulet final, Raül Marín en una ràpida jugada al contraatac ha sentenciat amb el 2 a 0 definitiu.

Els reusencs es mantenen forts a la part alta de la classificació. Amb la victòria sumen 36 punts i se situen segons, empatats amb el CP Vic. El pròxim encontre serà dissabte, 28 de gener, a les vuit del vespre a la pista del CH Caldes.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu La Fira: Pedro Henriques, Albert Casanovas, Matías Platero, Marc Torra, Raül Marín – cinc inicial – Àlex Rodríguez, Joan Salvat.

CP Voltregà: Càndid Ballart, Eric Vargas, Javier Armengol, Daniel Rodríguez i Ignacio Alabart – cinc inicial- Gerard Teixidó, Xavier Crespo.

Àrbitres: Miguel Díaz i Iñigo López.