Divendres, 30 d'Agost de 2024

Castillejo i González recorden els seus ascensos a la tertúlia 'Canya roig-i-negra'

Els entrenadors dels dos últims ascensos, protagonistes al bar de l'Orfeó reusenc

15 de Desembre de 2016, per Redacció
  • Els 'místers' han comentat els seus mètodes de treball amb Gallofré i Busquets

    LANOVA Ràdio

El bar de l'Orfeó reusenc ha acollit la segona edició de la tertúlia 'Canya roig-i-negra!', centrada en l'actualitat del CF Reus. Es tracta d'un espai mensual i itinerant (al novembre el debut va tenir lloc al bar del Teatre Bravium) coproduit per Reusdigital.cat i LANOVA Ràdio i que s'emet aquest dijous, 15 de desembre, a les 12 del migdia i a dos quarts d'11 de la nit al 99.8 de l'FM i al web de l'emissora. Els conductors del programa, els periodistes Josep Gallofré i Marc Busquets, han comentat el dia a dia de l'equip amb l'ex tècnic Santi Castillejo i l'actual preparador, Natxo González.

El moment més feliç

Castillejo va ser el 'míster' que va assolir l'últim ascens a la Segona B amb el CF Reus Deportiu, ja fa cinc anys. "El moment més feliç que vaig viure al Reus va ser a Níjar, quan vam aconseguir pujar, i vam haver de córrer cap als vestidors a protegir-nos", ha revelat l'entrenador, ara a l'Ascó. Gallofré i Busquets han volgut saber també quin ha estat (per ara) l'instant més joiós de González a la banqueta del conjunt del Baix Camp. "El dia de Racing a casa, quan vaig veure la meva filla al camp, vaig entendre que tot allò era molt gran", ha dit.

Les claus de les seves respectives rutines a l'hora de preparar els partits, les estratègies per motivar els seus jugadors o què fan tots dos per desconnectar del futbol quan no treballen han estat moltes altres de les qüestions tractades a la tertúlia. "Jo no puc desconnectar mai", ha admès González. "Hi ha cops que em desperto en plena nit cridant gol", ha fet broma més tard. Castillejo, per part seva, s'ha mostrat convençut que el CF Reus no passarà angúnies per aconseguir l'objectiu de la temporada: mantenir-se a l'elit del futbol estatal.

El programa torna al gener

La tertúlia s'ha acabat amb el sorteig d'un parell de regals per als assistents, una motxilla oficial de l'equip i un pòster signat per cadascun dels integrants de la primera plantilla del club reusenc. 'Canya roig-i-negra!', que compta a més amb el suport del CF Reus Deportiu, tornarà al gener de 2017 amb nous convidats i en un horari i lloc encara per confirmar. Abans, els aficionats podran acomiadar l'any més exitós de la història de l'entitat tot seguint la transmissió del partit contra l'Elx, que es disputarà aquest divendres i que 'LANOVA En joc' oferirà en directe.

Podeu recuperar el segon capítol del programa aquí:

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics