Els roig-i-negres s’han imposat per 2 gols a 3 al Dinan Quevert francès

17 de Desembre de 2016, per Clàudia Bonet
  • Els reusencs han guanyat a la pista del cuer

Cedida

El Reus Deportiu La Fira ha suma la tercera victòria consecutiva a Europa. Els jugadors d’Enrico Mariotti segueixen liderant el grup C amb 9 punts, tres més que el Forte dei Marmi, que ha guanyat per 5 gols a 7 a l’Sporting CP, i sis més que els portuguesos. El Dinan Quevert és el cuer del grup, amb 0 punts. El Reus segueix liderant el solitari i mantenint-se invicte en la lluita per classificar-se pels quarts de final de la Lliga Europea. El pròxim partit de la competició continental serà el 14 de gener al Palau d’Esports altre cop amb el bloc francès.

Marín ha obert la llauna

Els reusencs han arribat a la cita contra els francesos amb l’objectiu de seguir sumant els partits en victòria. El primer gol de l’encontre, però, no ha arribat fins al minut 18, quan Raül Marín ha enviat la bola al fons de la porteria de Cantarero. Un avantatge que han mantingut al llarg de la primera meitat. En el segon temps, Albert Casanovas ha aprofitat una assistència de Matías Platero i ha eixamplat les distàncies amb un gol al 28. Amb el 0 a 2, els locals han disposat d’ocasions per reduir diferències.

Al 40, l’àrbitre ha xiulat un penal favorable als francesos però Pedro Henriques ha aturat el tir d’Omar Nedder. El gol arribaria dos minuts més tard, de la mà del mateix Nedder. Amb l’1 a 2, els locals han agafat confiança i han pressionat el Reus a dalt. Al 44, Raül Marín ha tingut l’ocasió de fer el tercer amb la desena falta dels francesos, però Cantarero n’ha refusat el tir.

El tercer gol dels reusencs ha arribat quatre minuts més tard, de la mà de Marc Torra. Amb l’1 a 3, els locals han tornat a reduir les distàncies transformant una directa en l’últim minut, i amb el 2 a 3 s’ha arribat al final del partit. El Reus segueix invicte i liderant el grup C en solitari.

Dinan Quevert: Carles Cantarero, Cirilo Garcia, Carles Rodríguez, Omar Nedder i Corentin Turluer -cinc inicial-.

Reus Deportiu La Fira: Pedro Henriques, Albert Casanovas, Marc Torra, Matías Platero i Àlex Rodríguez  -cinc inicial-. Raül Marín i Joan Salvat.

Àrbitres: Jaime Vieira i Joaquim Pinto.