Dimarts, 16 de Juliol de 2024

Cambrils inicia un nivell bàsic gratuït de català per a aturats

Les inscripcions es poden fer des d'aquest dilluns i fins al dimecres

30 de Gener de 2017, per Redacció
  • Cambrils ha acollit altres cursos gratuïts de català, anteriorment

    Cedida

El Servei local de català de Cambrils (SLC) organitza un nou curs de nivell Bàsic 3 intensiu que s'adreça a persones aturades "que entenguin bé el català i s'atreveixin a parlar-lo amb certa dificultat", segons fonts municipals. Les persones interessades han de passar primer per l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG), que els farà, si tenen el perfil adequat, el full de derivació.

De dilluns a divendres

Aquests cursos són fruit de la col·laboració iniciada l'any 2011 entre el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i formen part del programa Aprèn.cat. Les inscripcions al SLC de Cambrils es poden fer a partir d'aquest dilluns i fins al proper dimecres, 1 de febrer, de 12 al migdia a 2 de la tarda.

Les classes seran als matins de dilluns a divendres, de 9 del matí a 12 del migdia. Aquest curs permetrà, als qui l’aprovin, obtenir un títol oficial de coneixements de llengua catalana de nivell A El bàsic.

Quatre cursos a Reus a partir del març

Des del SLC de Cambrils i mitjançant el programa Aprèn.cat del Servei d’Ocupació de Catalunya, en aquest municipi ja s’hi han dut a terme, fins ara, un total de 10 cursos intensius de 45 hores amb més de 200 inscripcions, als quals caldrà sumar els d’aquest curs de febrer que segueix el B1 i B2 que van començar al passat novembre.

De cara al proper març, i fins al juny, s’organitzaran quatre cursos més d’aquestes característiques a Reus, a la seu del Centre de Normalització Lingüística. Fins ara a la capital del Baix Camp se n’han fet 17, amb 350 inscrits.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges