Divendres, 02 d'Agost de 2024

La Salle Reus fa una jornada de portes obertes per donar a conèixer el centre

31 de Gener de 2017, per Redacció
  • Una classe de La Salle Reus

    Cedida

La Salle Reus organitza, el pròxim dissabte 11 de febrer, a partir de les 11 del matí, la jornada de portes obertes, per tal de donar a conèixer el centre a aquelles famílies que estiguin interessades en escolaritzar els seus fills.

Sota el lema #descobreixLaSalleReus, l’escola inicia una campanya promocional que culminarà el dissabte 11 de febrer amb les Jornades de Portes Obertes d’Educació Infantil, Primària i ESO. Seguint amb la iniciativa del curs passat, el centre torna a oferir la possibilitat de concertar visites personalitzades a totes les etapes per poder conèixer el centre de forma individualitzada o en grups molt reduïts entre setmana, en el moment en què es desenvolupen les classes i d’aquesta manera poder veure el funcionament de l’escola de primera mà.

Les visites concertades es desenvoluparan entre el 6 i el 17 de febrer. En Educació Infantil, es faran cada tarda de dilluns a divendres, a partir de les 3, a excepció dels dijous, a les 9 i 10 minuts del matí. En Primària, es realitzaran cada tarda de dilluns a divendres, a les 3, menys els dijous. Pel que fa a ESO, les visites s'ofereixen els dilluns i els dimarts, a les 4 de la tarda, o els divendres, a dos quarts de 12 del matí. Per últim, en l'etapa de Batxillerat es convocarà més endavant una jornada de portes obertes específica. Tot i això, en el cas que hi hagi alguna família interessada es pot demanar una visita els dilluns, dimecres i divendres, a dos quarts de 12 del matí.

Les visites concertades es poden sol·licitar omplint el formulari que es troba a la pàgina web. Un cop enviat el formulari amb totes les dades que es demanen, rebran un correu electrònic de resposta confirmant el dia i l’hora assignada.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges