Dijous, 25 de Juliol de 2024

Recuperen el famós tricicle per repartir les comandes al Forn Sistaré

L'establiment ha patit un robatori al seu magatzem

09 de Febrer de 2017, per Redacció
  • Xavier Pàmies, després de recuperar el tricicle

    Cedida

Els propietaris del Forn Sistaré s'han trobat, aquest matinada, amb una mala notícia. Algú ha entrat a robar al magatzem de l'establiment i s'ha emportat el tricicle amb el qual repartia les comandes des de feia diversos mesos. Els propietaris han presentat una denúncia als Mossos d'Esquadra, i per sort, el petit vehicle s'ha pogut recuperar unes hores després, en part, perquè un dels pastissers i propietari, Xavier Pàmies, ho ha difós per les xarxes socials. Concretament, l'han trobat a una ferrovelleria al costat del Pavelló Olímpic.

El text de Pàmies ha rebut un gran nombre de comentaris de suport i ajuda per cercar el tricicle. "Amics i ciutadans de Reus, m'han robat el tricicle del magatzem, estic consternat i molt enfadat!", expressava el pastisser al seu compte de Facebook. Quan l'ha recuperat, ha esclat de joia: "sóc més feliç que un anís".

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Juan Antonio Carricondo Oyonate  09 de Febrer de 2017

Si més no, felicitats!

Que una bretolada perjudiqui un comerç no deixa de ser una bestiesa sense sentit. Si tot torna a la normalitat molt millor, sense oblidar la malifeta tonta.

Reportatges