Dijous, 18 de Juliol de 2024

Primera derrota del Reus a la Lliga Europea

Els reusencs han perdut per 6 gols a 3 amb l’Sporting en l’últim partit de la fase de grups

19 de Febrer de 2017, per Clàudia Bonet
  • El Reus jugarà contra el Porto

El Reus Deportiu La Fira ha encaixat la primera derrota a la Lliga Europea. Els reusencs han perdut per 6 gols a 3 a la pista de l’Sporting de Portugal, en un resultat intranscendent pels interessos reusencs, ja que els roig-i-negres ja tenen assegurada la classificació pels quarts de final. El rival de la pròxima eliminatòria serà el FC Porto.

Àlex Rodríguez ha aprofitat una assistència de Salvat per avançar als reusencs al minut 13 de partit. Instants més tard, Caio ha establert l’empat, però abans del descans, ha tornat a aparèixer Àlex Rodríguez per marcar l’1 a 2.

L’avantatge dels reusencs a la segona meitat ha durat poc, ja que Caio, al minut 31, ha fet el 2 a 2. La resposta dels reusencs ha estat immediata i Raül Marín ha avançat als roig-i-negres per segona vegada al 32. Els darrers cinc minuts de partit han estat decisius. Taio feia el 3 a 3 al 45 i Pedro Gil, amb tres gols, sentenciava el partit i donava la victòria als portuguesos.

Els reusencs sumen la primera derrota a la Lliga Europea, després de cinc jornades consecutives guanyant. El rival dels quarts de final serà el Porto. El pròxim partit dels roig-i-negres serà dijous, 23 de febrer, a les vuit del vespre, contra l’Alcobendas, en els quarts de final de la Copa del Rei.