Dissabte, 07 de Setembre de 2024

El Reus s’imposa a l’amfitrió a gol d’or i serà a les semifinals de la Copa

Un gol d’or de Matías Platero classifica el Reus per les semifinals contra el CP Vic

23 de Febrer de 2017, per Clàudia Bonet
  • Els jugadors del Reus Deportiu celebren l'accés a les semifinals de la Copa del Rei

    Reus Deportiu

El CP Vic i el Reus Deportiu La Fira són els primers semifinalistes de la Copa del Rei 2017. La semifinal es jugarà dissabte, a les 7 de la tarda, al pavelló Amaia Valdemoro. Un gol d’or de Matías Platero ha donat la victòria a un Reus que ha hagut de patir de valent per aconseguir la classificació. En l’altra eliminatòria la igualtat també ha predominat i no ha estat fins a la tanda de penals quan els osonencs s’han imposat al Moritz Vendrell.

Els reusencs han sortit amb el plantejament ofensiu que els caracteritza, bolcats a l’atac, i els madrilenys ho han aprofitat per crear perill al contracop. Marc Torra però, a minut 9, ha estat l’encarregat d’estrenar l’electrònic aprofitant una bola que havia quedat morta dins l’àrea després d’un tir de Platero. Un minut més tard, Marín ha comès un penal sobre Gonzalo Pérez i el mateix Pérez l’ha transformat amb l’1 a 1. 

Els roig-i-negres s’han anat sentint còmodes a la pista i s’ha vist reflectit en el marcador. Raül Marín amb un xut de falta ha tornat a avançar als reusencs amb el 2 a 1. En la següent jugada, Marc Torra ha aprofitat una assistència de Marín i fent passar la bola per sota les cames del porter ha fet el 3 a 1. Els reusencs s’han fet amb el domini del joc i han estat eficaços de cara porteria. Després d’una bona combinació entre Marc Torra i Àlex Rodríguez, aquest darrer ha fet el quart. Abans del descans però, els madrilenys han fet un primer avís amb el 4 a 2 de la mà de Mario Martínez.

En la segona meitat s’han igualat les forces

Al final del primer temps, el domini del joc era dels reusencs, però el gol dels madrilenys era només un avís per l’inici de la segona meitat. Al 29, Marcos López ha escurçat distàncies amb el 4 a 3. Un minut més tard, Albert Casanovas ha vist una blava i Candenedo ha disposat d’una ocasió amb la directa, però Pedro Henriques ha aturat el tir. Els madrilenys han aprofitat la superioritat numèrica a la pista i Gonzalo des de darrere la porteria ha fet el quart. Els d’Alcobendas han aconseguit remuntar un 4 a 1 advers i tornar a establir l’empat.  

Amb la igualtat a l’electrònic la intensitat ha estat màxima i les anades i vingudes han estat constants. Els madrilenys han comès la desena falta i Marín no ha fallat i l’ha transformat amb el 5 a 4. El mateix Marín ha donat una assistència a Platero que ha fet el sisè. Quan semblava que els reusencs tornaven a tenir el partit controlat, Marcos López i Gonçalo da Fonseca han tornat a demostrar que l’Alcobendas encara hi tenia molt a dir i han igualat el marcador.

En els darrers instants, el ritme del partit ha estat trepidant i Pedro Henriques providencial. El porter del Reus ha aturat dues faltes directes, una corresponent a la desena falta d’equip i l’altra degut a una blava que ha vist Marín. Els reusencs han aguantat els darrers instants amb un home menys i amb el 6 a 6 s’ha arribat al final del partit.

En el minut dos de la pròrroga, Matías Platero ha aprofitat una bola dins l’àrea i l’ha transformat amb el gol d’or que dóna la victòria als reusencs i el bitllet per jugar les semifinals de la Copa contra el C.P Vic, dissabte a les cinc de la tarda.

El CP Vic s’ha imposat al Moritz Vendrell a la tanda de penals

L’eliminatòria entre el CP Vic i el Moritz Vendrell s’ha decidit a la sort dels penals. Els osonencs s’han avançat a l’inici del partit en l’únic gol de la primera meitat i els de Jordi Garcia, tot i disposar d’ocasions, no han pogut vèncer Gerard Camps. En la segona meitat, però, han estat els vendrellencs els que han remuntat el marcador fins a l’1 a 3 favorable.

Els de Ferran Pujalte no s’han donat per vençuts i han retallat distàncies fins a aconseguir el 3 a 4 al minut 48. Els darrers minuts del partit la intensitat ha estat màxima i quan faltaven setze segons pel final, amb el CP Vic sense porter i amb cinc jugadors a la pista, Cristian Rodríguez ha establert l’empat que provocava la pròrroga. No hi ha hagut gol d’or i a la tanda de penals l’eficàcia dels osonencs els ha donat la classificació per les semifinals de la Copa en un resultat final de 8 a 5.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu: Pedro Henriques, Albert Casanovas, Matías Platero, Raül Marín i Marc Torra – cinc inicial – Àlex Rodríguez i Joan Salvat.

C.P Reicomsa Alcobendas: Martín Rodríguez, Mario Martínez, Marcos López, Gonzalo Pérez i Cesar Candanedo – cinc inicial- Gonçalo Da Fonseca. 

Àrbitres: Daniel Villar i Raúl Burgos. 

Aquesta crònica rep la col·laboració d'Olis Gasull, situat al raval de Robuster, 31, de Reus.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

pau  24 de Febrer de 2017

volem la copa

tots amb el reus deportiu!