Dissabte, 13 de Juliol de 2024

Cornudella i Siurana, protagonistes del programa de TV3 'Divendres'

20 de Març de 2017, per Redacció
  • Espartac Peran, durant el programa

    Cedida

Cornudella de Montsant i Siurana, al Priorat, han estat els protagonistes del programa de tardes de TV3, 'Divendres', que la setmana passada es va emetre des dels dos nuclis de població, entre el dilluns i el dijous.

Els vins de Cornudella, emmarcats en la DO Montsant, les tradicions gastronòmiques locals, les llegendes al voltant de Siurana i l'escalada van ser els principals temes tractats, amb entrevistes a les set bodegues del municipi, historiadors i escaladors.

Un dels punts emotius va ser l'entrevista feta a peu del cincle de Siurana amb l'ermitana Montserrat Domingo, que fa quaranta anys que ho és a Sant Joan del Codolar, a peu de Montsant. Altres temes, com la presència del nazi Jan Bruyse a Siurana, també van ser tractats en el programa, presentat pel periodista Espartac Peran. Dijous, Màrius Serra va desxifrar els mots característics de Cornudella ajudat pel públic.

A Cornudella, el programa es va emetre des de la plaça de la Vila, on es va cuinar una cargolada típica de la localitat, amb cargols dolços i coents, amb un bon nombre de públic. A Siurana, el programa es va anar desplaçant pels diferents punts atractius del municipi.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges