Divendres, 30 d'Agost de 2024

El periodista Ramon Besa, convidat al pròxim ‘Canya roig-i-negra!’

09 de Maig de 2017, per Redacció
  • Ramon Besa

    Vilaweb.cat

El periodista Ramon Besa serà un dels convidats del pròxim programa ‘Canya roig-i-negra!’, que en aquesta edició tractarà sobre la informació esportiva. Dos periodistes esportius de mitjans del territori i un jugador del primer equip del CF Reus completaran la taula de convidats. L’acte tindrà lloc el dimecres, 17 de maig, a dos quarts de 8 de la tarda, a la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia. 

Canya roig-i-negra!' és l'espai de tertúlia, conduït pels periodistes Josep Gallofré i Marc Busquets, que de manera mensual coorganitzen Reusdigital.cat i LANOVA Ràdio amb el suport del CF Reus Deportiu. 

Ramon Besa és una de les firmes de més prestigi en el periodisme esportiu actual. Redactor en cap d'Esports del diari El País, també és col·laborador de Ràdio Barcelona i Catalunya Ràdio, i compagina la seva tasca professional amb la docència, com a professor de Periodisme a la Facultat de Comunicació de Blanquerna a la Universitat Ramon Llull de Barcelona.

És, a més, autor de llibres com ‘Maradona, una història efímera’ (1998) i ‘Del geni al mal geni’ (1999), i coautor de ‘Petita història de La Masia del Barça’ (2012). Recentment ha coescrit ‘La Jugada de la meva vida’ (2016), unes memòries d'Andrés Iniesta. La seva trajectòria professional ha estat reconeguda a través de diferents guardons com el premi Quim Regàs de Periodisme o el Premi Internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics