Diumenge, 01 de Setembre de 2024

Cambrils organitza un curs de policia administrativa i del medi ambient

10 de Maig de 2017, per Redacció
  • Imatge del curs

    Cedida

L’Ajuntament de Cambrils ha organitzat un curs de policia administrativa i de seguretat en l’àmbit del medi ambient dirigit a membres de cossos i forces de seguretat. Les sessions formatives, a càrrec de diversos comandaments policials i destacats experts en diferents àmbits, s’estan portant a terme aquesta setmana, del 8 al 12 de maig, en horari de matí i tarda, al Casal Municipal de la Gent Gran.

La iniciativa sorgeix per la necessitat de la Patrulla Verda de la Policia Local de poder millorar  i actualitzar els seus coneixements en matèria medi ambiental, coincidint amb el 25è aniversari de la posada en marxa d’aquesta unitat policial. L’objectiu és facilitar els coneixements necessaris en matèria de medi ambient en relació a les competències i funcions dels membres de les forces i cossos de seguretat.  Amb una durada de 37 hores, s’ha obert a altres membres de cossos i forces de seguretat de la nostra demarcació.

Al curs d’inscrits a la totalitat de les sessions és de 26 alumnes fixos. A banda dels policies locals cambrilencs, s’hi ha apuntat membres d’altres cossos i forces de seguretat com la Guàrdia Urbana de Tarragona, els Mossos d'Esquadra, el Cos Nacional de Policia o la Policia Portuària. A més, en determinades ponències es preveu la presència d'altres professionals del Cos de Mossos d'Esquadra, Agents Rurals, Servei Marítim de Guàrdia Civil i tècnics de medi ambient Ajuntament, entre altres.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics