Dimarts, 30 de Juliol de 2024

Últims dies per participar als Premis Emprèn de la Diputació de Tarragona

El 30 de juny és el termini màxim per presentar els projectes empresarials que vulguin optar a aquests guardons

22 de Juny de 2017, per Redacció
  • Guardonats als Premis Emprèn de la Diputació de Tarragona

    Cedida

Fins al 30 de juny està obert el termini de presentació dels projectes empresarials del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre que vulguin participar a la 5a edició dels Premis Emprèn de la Diputació. Els guardons impulsaran enguany 15 projectes empresarials, amb una dotació total de 35.000 euros i assessorament tècnic especialitzat. Aquest certamen s'adreça a persones emprenedores que vulguin posar en marxa un projecte empresarial. Els interessats a participar-hi trobaran tota la informació sobre els premis en aquest web.

La Diputació de Tarragona ha convocat un any més aquest certamen amb l'objectiu de fomentar l'esperit emprenedor i contribuir a generar ocupació de qualitat al territori. Els guardons es distribueixen en 5 categories -Turisme, cultura i experiències; Salut i esport; Tecnologia i innovació; Eficiència energètica i sostenibilitat i Economia social-.

Cada categoria tindrà un guanyador, que rebrà la quantitat de 5.000 euros, i dos reconeixements, dotats amb 1.000 euros cadascun. Tant els projectes guanyadors com els que obtinguin reconeixement rebran assessorament tècnic durant un any per part dels Serveis d'Emprenedoria de la Diputació de Tarragona.

El lliurament dels Premis Emprèn tindrà lloc a finals d'any, en un acte que aplegarà a l'Auditori Diputació els participants d'aquesta edició, així com guanyadors i candidats de les edicions anteriors. Des de l'any 2013, als Premis Emprèn s'han presentat un total de 325 projectes, ideats per 572 persones.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges