Dimarts, 13 d'Agost de 2024

Els veïns de Botarell, en contra de la substitució de les moreres del passeig de Ronda

Gepec critica l'acció iniciada aquest passat dimecres pel consistori

27 de Juliol de 2017, per Redacció
  • Les moreres es troben al passeig de Ronda de Botarell

    Cedida

Gepec-Ecologistes de Catalunya ha carregat contra l'inici dels treballs per escapçar una seixantena de moreres al passeig de Ronda de Botarell, duts a terme pel consistori des d'aquest passat dimecres. El col·lectiu ha fet arribar un comunicat als mitjans en què expressa el seu suport als veïns, que van aconseguir impedir que l'Ajuntament dugui a terme l'acció.

"L'arbrat urbà te uns beneficis que van molt més enllà dels estètics. El nombre d'estudis que ho demostren està creixent de manera exponencial els darrers anys, d'aquesta manera, ja s'han demostrat científicament beneficis de caire ambiental, econòmic, sanitari, psicològic, de seguretat ciutadana i de cohesió social", asseguren els integrants de Gepec al text per defensar la permanència de les moreres.

Per aquest motiu, han afegit, "la seva substitució per un altre arbrat nou (magnolis) que no deixen passar el sol a l'hivern, quan aquest (les moreres) ja rep l'empatia i estima per part de veïns seus per haver conviscut més de 30 anys plegats, és trista i poc encertada", han conclòs.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges